az egyik, hogy a mainstream top40 vonal szinte teljesen eldenszesedett, így már nem akkora kuriózum egy chr-dance rádió, pláne nem egy house vagy ipari technós szerzemény, illetve hiába bukik rá a 15-29, a hirdetőket (pláne mikropiacokon) ez nem győzi meg. nonspotból meg nem lesz luxusingatlan.
a roxy is azért volt a kezdetektől fogva rossz elgondolás, mert ugyan jó hallgatottságot produkált, nem lehetett értékesíteni úgy igazán. deejay, k1, rise ugyanez.
---
jó rockrádiót még nem csinált senki szerintem, a pont fm több sebből vérzett, a bor fm-et inkább nem kommentálnám. a budapest rádió évente más volt, a legrosszabb elgondolás szerintem az volt, amikor 100% magyar zenét adott, minden stílusból.
---
a café a budapesti értelmiség prémiumrádiója volt, az egyik legszerethetőbb csatorna a piacon, és szerintem nem a zene miatt kell kiemelni. a rádiónak mennie kellett, ahogy a kiemelt célcsoportjának az ideológiai vonalát is próbálják elnyomni.
---
extrém féle eklektikusabb feketezene magyarországon egyértelműen niche kategóriás, a szöveges tartalomra nem emlékszem.