djlacee írta:Dunafoldvari helyi radiokent sincs ertelme?
Amikor a másik dunaföldvári frekvencián Bárány Attilától azt hallom, hogy a Disco's Hit-et "16 vidéki nagyvárosban FM-en" is lehet hallgatni, mindig jót mosolygok pont Dunaföldvár miatt. Egyrészt 2010-ben közel 9 ezren lakták, gondolom azóta ez ott is csökkent. Másrészt érdemes a város nevét a Google-be beírni, és megnézni a térképen, hogy milyen kicsi a beépített terület.
A közelben lakóként elég gyakran fordulok meg ott főként vásárlás céljából, és azt tudom mondani, hogy a város méretéhez képest azért viszonylag elég sok vállalkozás működik ott (leginkább kereskedelmi területen), de azt látom, hogy a helyi vállalkozóknak sok esetben a rossz állapotban lévő üzlethelyiségük felújítására sem futja (van ahol már a vakolat sem teljesen ép), nem hogy rádióreklámra.
Az este és éjjel hallható helyi adásba belehallgatva nem igazán tapasztaltam, hogy nagy számban lennének, akik csak abban hirdetnének. Néhány dunaföldvári cég reklámját szoktam hallani, de azokat napközben a 93.1-en is. Sejtésem szerint eddig is leginkább a Dunaújvárosból és környékéről befolyó hirdetési bevételekből finanszírozhatták a dunaföldvári adással kapcsolatos költségeket is. Nem tudom, ezen hirdetők közül hányan fognak továbbra is fizetni a reklámért egy csak Dunaújvárostól délre, illetve az interneten hallgatható rádiónak.