RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#120215  Szerző: bertokattila

krisz83 írta:
adam1400 írta:Most jó,hogy Artúr van a DRS helyett,mert Gergőből már sok. :-D Jók a csajok az önindítóba. De már előre tudom,hogy szombaton délre Petra fog jönni,mert nincs ember. Jövő héten ha kuki nem lesz akkor is gondolom Artúr lesz. HP és Killer helyett mikor vesznek fel valakit? Ezt nem lehet,hogy valaki 8 órát dolgozik egymás után,mindennap (Gergő) és ráadásul hétvégén 12 órát (Best of Music FM) ,közbe a többiek meg 3-4 órát (Cooky,Kata,DRS,Önindító). R1-en ugyanezt csinálták. Egyébként e-mailen kivül kinél lehet reklamálni,hogy nem tudom lájkolni a posztjaitokat?
A hétvégi Let's Go extra felvétel. Tehát lehetne akár a Petra is, de ha nem Ő lesz azért ne lepődj meg ;-)
Gergő meg miért ne lehetne 8 órát egymás után éjjel?
A Garami meg a Kriszta a Classon pl. 6 órát vannak főműsoridőben. De lesz új idővel.
Cooky két hétig nem lesz. És nem biztos, hogy Artúr lesz. :-)
Azt hogy miért nem tudod like-olni azt nem tudom. Irj privátban itt nekem (mert azért van tippem) :-D
Nekem is van egy tippem: Amikor kirúgtátok fittit és elment Steve meg levi, akkor írhatott oda pár negatív véleményt, ezért letiltottátok
 #120212  Szerző: Csongii

adam1400 írta:na fitti a juventushoz ment
Aki olvassa a fórumhoz tartozó oldalt is, az már a beírásod előtt félnappal ezzel tisztában volt. :troll:
 #120209  Szerző: Dawe1797

adam1400 írta:Egyébként e-mailen kivül kinél lehet reklamálni,hogy nem tudom lájkolni a posztjaitokat?
Ez engem is érdekelne :D
 #120208  Szerző: adam1400

na fitti a juventushoz ment
 #120197  Szerző: krisz83

adam1400 írta:Most jó,hogy Artúr van a DRS helyett,mert Gergőből már sok. :-D Jók a csajok az önindítóba. De már előre tudom,hogy szombaton délre Petra fog jönni,mert nincs ember. Jövő héten ha kuki nem lesz akkor is gondolom Artúr lesz. HP és Killer helyett mikor vesznek fel valakit? Ezt nem lehet,hogy valaki 8 órát dolgozik egymás után,mindennap (Gergő) és ráadásul hétvégén 12 órát (Best of Music FM) ,közbe a többiek meg 3-4 órát (Cooky,Kata,DRS,Önindító). R1-en ugyanezt csinálták. Egyébként e-mailen kivül kinél lehet reklamálni,hogy nem tudom lájkolni a posztjaitokat?
A hétvégi Let's Go extra felvétel. Tehát lehetne akár a Petra is, de ha nem Ő lesz azért ne lepődj meg ;-)
Gergő meg miért ne lehetne 8 órát egymás után éjjel?
A Garami meg a Kriszta a Classon pl. 6 órát vannak főműsoridőben. De lesz új idővel.
Cooky két hétig nem lesz. És nem biztos, hogy Artúr lesz. :-)
Azt hogy miért nem tudod like-olni azt nem tudom. Irj privátban itt nekem (mert azért van tippem) :-D
 #120192  Szerző: adam1400

Látom nem sokat hallgatod. :D Petra most szabin van és mindennap más csaj jön.tudom hogy ő van szombaton de most szabin van és azért írtam.tudom hogy felvételről megy a gergő műsora, de akkor is a megszólalást neki kell megcsinálni, am a r1-nél a 2 attilára gondoltam hogy ők is sokat dolgoztak.Ja és a music fm face oldalára értettem.
 #120185  Szerző: Zorro90

adam1400 írta:Most jó,hogy Artúr van a DRS helyett,mert Gergőből már sok. :-D
Ebben egyetértünk (végre valamiben). :D
adam1400 írta:Jók a csajok az önindítóba.
Kik a csajok? (Ha Petra is köztük van, nem fontos.) :D
adam1400 írta:De már előre tudom,hogy szombaton délre Petra fog jönni,mert nincs ember.
Eddig is Petra volt szombaton délben a Let's Go! Extrában... :D
adam1400 írta:HP és Killer helyett mikor vesznek fel valakit? Ezt nem lehet,hogy valaki 8 órát dolgozik egymás után,mindennap (Gergő) és ráadásul hétvégén 12 órát (Best of Music FM) ,közbe a többiek meg 3-4 órát (Cooky,Kata,DRS,Önindító).
Olyanról hallottál már, hogy felvétel? :D Esetleg azzal nem muszáj pl. 12 órát bent maradni.
adam1400 írta:R1-en ugyanezt csinálták.
ki? mit? mikor? :D
adam1400 írta:Egyébként e-mailen kivül kinél lehet reklamálni,hogy nem tudom lájkolni a posztjaitokat?
Hol? Kinek a posztjait? :D
 #120182  Szerző: adam1400

Most jó,hogy Artúr van a DRS helyett,mert Gergőből már sok. :-D Jók a csajok az önindítóba. De már előre tudom,hogy szombaton délre Petra fog jönni,mert nincs ember. Jövő héten ha kuki nem lesz akkor is gondolom Artúr lesz. HP és Killer helyett mikor vesznek fel valakit? Ezt nem lehet,hogy valaki 8 órát dolgozik egymás után,mindennap (Gergő) és ráadásul hétvégén 12 órát (Best of Music FM) ,közbe a többiek meg 3-4 órát (Cooky,Kata,DRS,Önindító). R1-en ugyanezt csinálták. Egyébként e-mailen kivül kinél lehet reklamálni,hogy nem tudom lájkolni a posztjaitokat?
 #119785  Szerző: noartist

www.reelworld.com
a demók közt bele lehet akadni pl. a Call Centerből ismerős dolgokba. :yes:
  • 1
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 565