krisz83 írta:Nekem is van egy tippem: Amikor kirúgtátok fittit és elment Steve meg levi, akkor írhatott oda pár negatív véleményt, ezért letiltottátokadam1400 írta:Most jó,hogy Artúr van a DRS helyett,mert Gergőből már sok. :-D Jók a csajok az önindítóba. De már előre tudom,hogy szombaton délre Petra fog jönni,mert nincs ember. Jövő héten ha kuki nem lesz akkor is gondolom Artúr lesz. HP és Killer helyett mikor vesznek fel valakit? Ezt nem lehet,hogy valaki 8 órát dolgozik egymás után,mindennap (Gergő) és ráadásul hétvégén 12 órát (Best of Music FM) ,közbe a többiek meg 3-4 órát (Cooky,Kata,DRS,Önindító). R1-en ugyanezt csinálták. Egyébként e-mailen kivül kinél lehet reklamálni,hogy nem tudom lájkolni a posztjaitokat?A hétvégi Let's Go extra felvétel. Tehát lehetne akár a Petra is, de ha nem Ő lesz azért ne lepődj meg
Gergő meg miért ne lehetne 8 órát egymás után éjjel?
A Garami meg a Kriszta a Classon pl. 6 órát vannak főműsoridőben. De lesz új idővel.
Cooky két hétig nem lesz. És nem biztos, hogy Artúr lesz.
Azt hogy miért nem tudod like-olni azt nem tudom. Irj privátban itt nekem (mert azért van tippem) :-D