Egyszer régebben előhozakodtam az ARI-val, hogy ki mit tud róla, használta -e valaki ezt annó Ausztriában, Németországban stb...
Most picit nosztalgiáztam és eszembe jutott egy már ezeréves autórádió. Még egy 89ben Svájcból behozott autóból került be a személyautónkba akkoriban, tehát igen csak a vasfüggöny leomlásakor....
Volt ebben az öreg Blaupunkt csodában egy olyan gomb, hogy ARI és egy LED, mely világított, ha "ARI"-s rádiót fogott. Világított például vadul a HITRADIO Ö3-nál és még a 90es évek elején a 100,5MHz DANUBIUS frekijén is... No ide akartam kilyukadni. Ki mit tud arról, hogy mikor és miért szűnt meg a DANUBIUS rádió ARI szolgáltatása??? Ha már volt, mért kellett abbahagyni? Különben a 103.3MHz -n soha nem világított az ARI-LED csak a Kabhegyin.... Ott is igazából az rémlik, hogy mikor kicsi voltam és a balcsin nyaraltunk, ott világított, de otthon Kiskőrösön, ahol amúgy jön a Kabhegyi adó, soha nem világított...
http://www.pe-ho.de/autos/radio.jpg
Egy fotó a rádióról, nagy nehezen találtam egyet valahol a neten, ahol minden van

Nosztalgikus gondolatok vége