RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#12434  Szerző: MrG

Chester írta:Kinek mi tetszik. Nekem az egyik kedvencem a Hands Up. Amikor az megy hang a maxon. :) De pl ez is tetszik:

http://www.youtube.com/watch?v=p4AZFwy0eKE

Ezt sokat láttam. :) Mondjuk igen, sok a zene ami nem oda való. :roll:
Na jó, nem akartam belegázolni a zenei ízlésedbe, akkor visszavonom amiket írtam.
Kivéve az ismétlést meg hogy van csomó nem-dance. :)
meg hogy a Flaunt jobb.
 #12433  Szerző: Zoshi

Kinek mi tetszik. Nekem az egyik kedvencem a Hands Up. Amikor az megy hang a maxon. :) De pl ez is tetszik:

http://www.youtube.com/watch?v=p4AZFwy0eKE

Ezt sokat láttam. :) Mondjuk igen, sok a zene ami nem oda való. :roll:
 #12431  Szerző: MrG

Én 1 hete (illetve 1 hétig) kísértem figyelemmel az MTV Dance-t és khm... ez a csatorna egy kalap szart nem ér.
Tényleg igaz, amit mlaszlo is írt, sok a reklám. Nekem viszont nem ez bökte a csőröm, hanem az, hogy ez a tévé az esetek legalább 50%-ában nem dance zenét játszik. Vegyít innen-onnan, egyik nap szinte csak top40-es zenék mentek rajta, Kevin Rudolftól Lady Gagáig.
Ha pedig dance megy, akkor annak is a legalja, az ilyen puccsó hands up-os utolsó szarok.

Nem tudom ismeritek-e az ingyenes Flaunt TV-t. Azon negyed ennyi megszakítás van és csak dance zene (többnyire jó). Sokkal jobb minőségű, 16:9-ben ad. Hülye az a kábelhálózat, aki a Dance-t rakja be e helyett.

Ja, és akkor az óránkénti ismétlésekről a Dance-n még nem is beszéltem.
 #12430  Szerző: mlaszlo

Chester írta:http://port.hu/mtv_dance/pls/tv/tv.chan ... &i_where=1

Ez is teljesen más lett. Az Interactive Chart sehol, ha tudtam néztem. A 2 klipp egy előadótol is jó volt. :(
Az mondjuk nem baj, hogy eltűntek az értelmetlen töltelékműsorok, de azokért a műsorokért, amiket említettél tényleg kár.
A magyar MTV-n szokott menni mostanában a Dance floor chart, csak elég rossz időpontban (pénteken koradélután) és azért hangminőségben sem a legjobb
 #12428  Szerző: Zoshi

http://port.hu/mtv_dance/pls/tv/tv.chan ... &i_where=1

Ez is teljesen más lett. Az Interactive Chart sehol, ha tudtam néztem. A 2 klipp egy előadótol is jó volt. :(
 #12426  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Attis írta:Azt csak én vettem észre, h egy "átlag kábeltévé-előfizető" nem kap egyetlen zenei adást se? Mert a legtöbb szolgáltatónál 3 adást adnak:
1. VIVA (ha jól számolom, most adják 6-odszor a Szexi vagy Nemet, emellett a Playboy-os ku*vák és a Szülinaposok (csöppet se megrendezett) műsora a fő attrakció
2. MTV - éjjel nagyon jó zenék mennék. De miért kell anime, meg Swung (ami egyre szarabb)
3. VH1 - Délelőtt 10-kor a kedvenc műsorom megy (Aerobic). De a Comedy Central kinek kell??? Nekem spec nagyon nem.
Ebben igazad van, az átlag kábel és műholdas előfizető nem kap egyetlen normális zenei csatornát sem. De az a baj, hogy amit plusz pénzért kínálnak, azok közül a kis MTV-k szerintem ugyanúgy nem érnek semmit, mint a főcsatornák (a VH1 Classic kivételével). A kis MTV-ken 3-4 klipp után 5-6 perc reklám és ajánló van és ami idegesítő, hogy ugyanazok a reklámok és ajánlók mennek folyamatosan, max. más sorrendben, így ezeket a csatornákat sem nevezném zenei csatornának. Az MTV Music lenne, amelyiken megállás nélkül csak zene van, de azt meg csak egy-két szolgáltató továbbítja.
Bár nem Viacom, de a Nat Geo egy nagyon jó zenei adót csinált a Nat Geo Music-al. ;)

Ez az mtv-s dolog érdekes. Tényleg az van amit mlaszlo írt, viszont 1x volt olyan h lement 5 6 klipp reklám nélkül. Csak néztem. Különleges alkalom volt. :D
 #12425  Szerző: mlaszlo

Attis írta:Azt csak én vettem észre, h egy "átlag kábeltévé-előfizető" nem kap egyetlen zenei adást se? Mert a legtöbb szolgáltatónál 3 adást adnak:
1. VIVA (ha jól számolom, most adják 6-odszor a Szexi vagy Nemet, emellett a Playboy-os ku*vák és a Szülinaposok (csöppet se megrendezett) műsora a fő attrakció
2. MTV - éjjel nagyon jó zenék mennék. De miért kell anime, meg Swung (ami egyre szarabb)
3. VH1 - Délelőtt 10-kor a kedvenc műsorom megy (Aerobic). De a Comedy Central kinek kell??? Nekem spec nagyon nem.
Ebben igazad van, az átlag kábel és műholdas előfizető nem kap egyetlen normális zenei csatornát sem. De az a baj, hogy amit plusz pénzért kínálnak, azok közül a kis MTV-k szerintem ugyanúgy nem érnek semmit, mint a főcsatornák (a VH1 Classic kivételével). A kis MTV-ken 3-4 klipp után 5-6 perc reklám és ajánló van és ami idegesítő, hogy ugyanazok a reklámok és ajánlók mennek folyamatosan, max. más sorrendben, így ezeket a csatornákat sem nevezném zenei csatornának. Az MTV Music lenne, amelyiken megállás nélkül csak zene van, de azt meg csak egy-két szolgáltató továbbítja.
 #12381  Szerző: MrG

Tessék fűzni a román 1Music tulajdonosait, hogy törjenek be Magyarországra is egy helyi csatornával. Tudtommal keleti szomszédunknál is az volt az indulás oka, mert "nem volt egy normális, zenéket sugárzó zenetévé". Amit csináltak, az meg sztem tényleg ügyes. :)
http://www.1music.ro

Egyébként a közeljövőben várható új hazai zenetévé indulása, mégpedig a HitMix TV-é, ami úgy látom már jó pár hónapja húzódik. Viszont ennek esetében én nem számítok sok jóra, látván múltkor a honlapjukat (amíg nem törölték le)... Biztos, hogy sok zene lesz, de szerintem a csatorna még a Musicmaxot is alul fogja múlni színvonalban.

Ami igazán jó lenne - és talán erre is van reális esély - az a Viasat Z. Korábban egy közleményben úgy emlékszem mondták a Viasat Hungáriások, hogy tervezik hazai bevezetését. Ha az elinulna, szerintem jó zenéből és jó minőségből se lenne hiány.
 #12374  Szerző: Attis

Azt csak én vettem észre, h egy "átlag kábeltévé-előfizető" nem kap egyetlen zenei adást se? Mert a legtöbb szolgáltatónál 3 adást adnak:
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 106