RADIOSITE Fórum

• Paramount Skydance (MTV Global, Nickelodeon, Nick Jr)

#12381  Szerző: MrG

Tessék fűzni a román 1Music tulajdonosait, hogy törjenek be Magyarországra is egy helyi csatornával. Tudtommal keleti szomszédunknál is az volt az indulás oka, mert "nem volt egy normális, zenéket sugárzó zenetévé". Amit csináltak, az meg sztem tényleg ügyes. :)
http://www.1music.ro

Egyébként a közeljövőben várható új hazai zenetévé indulása, mégpedig a HitMix TV-é, ami úgy látom már jó pár hónapja húzódik. Viszont ennek esetében én nem számítok sok jóra, látván múltkor a honlapjukat (amíg nem törölték le)... Biztos, hogy sok zene lesz, de szerintem a csatorna még a Musicmaxot is alul fogja múlni színvonalban.

Ami igazán jó lenne - és talán erre is van reális esély - az a Viasat Z. Korábban egy közleményben úgy emlékszem mondták a Viasat Hungáriások, hogy tervezik hazai bevezetését. Ha az elinulna, szerintem jó zenéből és jó minőségből se lenne hiány.
 #12374  Szerző: Attis

Azt csak én vettem észre, h egy "átlag kábeltévé-előfizető" nem kap egyetlen zenei adást se? Mert a legtöbb szolgáltatónál 3 adást adnak:
1. VIVA (ha jól számolom, most adják 6-odszor a Szexi vagy Nemet, emellett a Playboy-os ku*vák és a Szülinaposok (csöppet se megrendezett) műsora a fő attrakció
2. MTV - éjjel nagyon jó zenék mennék. De miért kell anime, meg Swung (ami egyre szarabb)
3. VH1 - Délelőtt 10-kor a kedvenc műsorom megy (Aerobic). De a Comedy Central kinek kell??? Nekem spec nagyon nem.
 #11755  Szerző: Zoshi

Értem. Én szólnék, de szarnának rám.. Pedig olyan idegesítőek ezek a hibák, és néha emiatt semmi értelme az epg-nek. :(
 #11739  Szerző: tomee87

Chester írta:Jaja, nemtudom miért nem álnak át a Port-ra. Sokkal jobb mint ez a forrás. Esetleg szolj a Pr-nek, hátha továbbítják a EPG -seknek. Én hiába írnék, csak az jönne h továbbítottuk.. :roll:
Nálunk a Kabelkon nevű cég intézi minden szempontból az EPG-t, tehát tőlük van a forrás, hogy ők honnan szedik az adatbázist azt nem tudom megmondani.
 #11738  Szerző: Zoshi

Jaja, nemtudom miért nem álnak át a Port-ra. Sokkal jobb mint ez a forrás. Esetleg szolj a Pr-nek, hátha továbbítják a EPG -seknek. Én hiába írnék, csak az jönne h továbbítottuk.. :roll:
 #11728  Szerző: tomee87

Chester írta:Végre lecserélték az MTV EPG-jét az új műsor rendre, ahol minden stmmel(ne) de mégse. Pl. 22 -től Swung 23 ig ... 23:00-23:00 Műsorszünet. :D 23:30 tól írja az sp-t .... :lol: jeek nálatok?
Valami nem oké, mert éjszakára becsúszik minden napra egy "Műsorszünet" párhuzamosan a műsorral :?
 #11696  Szerző: Zoshi

Végre lecserélték az MTV EPG-jét az új műsor rendre, ahol minden stmmel(ne) de mégse. Pl. 22 -től Swung 23 ig ... 23:00-23:00 Műsorszünet. :D 23:30 tól írja az sp-t .... :lol: jeek nálatok?
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 106