RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#124199  Szerző: markfelt

hát, nem a gyorsaságáról híres az új site...
 #124196  Szerző: noartist

adminisztrator írta:egységes közmédiás netes felület ma estétől: http://www.mediaklikk.hu/
még botladozik.
Facebook developers befigyel. :shock:
csak ne veszítse el a munkályát a fejlesztő
 #123357  Szerző: jonaa

Petöfi nagyon zene ma hallottam már Euros boltba is ez ment Győrben.
 #122211  Szerző: csabyke

egon2 írta:Nem tudjátok mért nincs már a Netidők c.informatikai műsor a Petőfi Rádió műsorán?Júliusban még ment a műsor hétfönként, 22 óra után aztán eltűnt a müsor. Egyébként ez a műsor még 1995-ben indult a Petőfin és a 2007.Júniusi zenei rádióvá szervezés után ez az egy Petőfis műsor maradt meg a régi Petőfi rádióból.

Woow - ezt meg altsulis koromban (90es evek) csutortokonkent 22tol rendszeresen hallgattam.... De akkoriban meg modemidok volt a neve es meg csak sajat domainjuk sem votlt... net.hu/modemidok volt a webcim es valamelyik ujsag (talan CHIP) CD-jein utolag meglehetett oket MP3-ban hallgatni...
Akkoiban volt az MP3 uj technika es MP3 lejatszot lehetett nyerni...

A fanyalgo cimu blokk volt a kedvencem xD

Hat nem gondoltam volna hogy ilyen sokaig tulelt ez a musor ;)
 #122109  Szerző: ryan

Valaki szoljon mar Boczor/Poczor Barnabasnak, hogy ne jatssza itt a Szabo Tamast, mert neki nem all jol ha bemelyiti a hangjat amikor le kell vinni a hangsulyt. Olyan erzes, mintha egy droid beszelne. Hasznalja a sima hangjat ami normalis, es sokkal jobb, mint ez a gepies eroltetett szar.
 #121684  Szerző: egon2

Nem tudjátok mért nincs már a Netidők c.informatikai műsor a Petőfi Rádió műsorán?Júliusban még ment a műsor hétfönként, 22 óra után aztán eltűnt a müsor. Egyébként ez a műsor még 1995-ben indult a Petőfin és a 2007.Júniusi zenei rádióvá szervezés után ez az egy Petőfis műsor maradt meg a régi Petőfi rádióból.
 #121017  Szerző: kukac

@djlacee: "...Szerintem nem annyira rétegzenei már..."
- mihez képest? Az aktuális nyugati könnyűzenei trend minden esetben rétegzene idehaza, hónapok telnek el addig amíg a hazai érdeklődésbe bekerül egy egyik dal, ami addigra külföldön már talán el is felejtődött. Nem a külföldi piacnak, hanem a hazainak kell megfelelni, így mindenképpen hibának tartom ha itthon ismeretlen hangzású zenéket favorizál egy rádió az aktuális zenei irányvonal rovására. Persze lehet mindenféle ajánlókat, zenei kitekintéseket csinálni, de nem mehet a zenei szerkesztés fő irányvonalában, gerincében a sok ismeretlen hangzású dal, mert óhatatlanul csak a hallgatók szűk rétegét fogja megtalálni, a nagy többség pedig nem ilyen. Persze a Petőfinek nem is ebből kell megélnie, sőt kifejezetten ez lehet akár egy küldetés is, így ezt ebben az esetben nem tartom hibának, csak akkor így érdemes ezt kommunikálni és nem kell összeméretni azokkal a rádiókkal, akik ebből élnek, emiatt pedig a hallgatóság legszélesebb profilját próbáljak megcélozni.
 #121016  Szerző: kukac

@Ügynökséges: "Azon túl, hogy tökéletesen egyetértek ezzel a
véleménnyel, furcsa olvasni, hogy az egyiket azért
szapuljátok mert túl hamar, a másikat meg azért mert túl
későn kezd el játszani egy új dalt.
Tud bárki is jót csinálni? Csak kérdezem."
- bizonyára, a magam nevében: nem szoktam olyan dolgot kritizálni, amivel amúgy egyetértek (úgy is fogalmazhatnék, hogy bár az aláírásom ennek ellent mond, csak olyan kritikát írok, amit szakmailag meg is tudok védeni.) Persze a hibákról mindig könnyű beszélni, ami pedig jól működik, arról többnyire kevesebb vélemény, pozitív visszacsatolás érkezik. De hát az élet már csak ilyen, ezt én ugyanúgy átélem, mint minden kolléga a szakmában...
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 627