Sakál írta:ízlésről nem vitatkozom (most azt hagyjuk, hogyan kellene kinéznie egy power intronak, azért mert rádiótechnikailag a balkánon élünk, még nem vagyunk teljesen elszeparált idióták), de hogy valamit addig tekerünk amíg kurva idegesítő, velőig hatoló visítás nem lesz és ezt még adásba is engedjük, na ez már művészet!.. igazi mai... de nem nekem szól, azért harmónia is van még a világon, vagy mi...Zorro90 írta: Ő volt a hálózatos Rádió 1 énekhangja. A pécsin az óraindító szignált ma is ő vernyogja, az elején még mekeg is ("e-ee-eggy")Nem értem, mi bajotok van ezzel a szignállal, szerintem rohadt jól meg van csinálva.
van egyfajta sztenderd, ami szerint az európai fül egy énekhangot kellemesnek, harmonikusnak ítél meg. ebbe nem tartozik bele a fejhangú vertyogás, az arab müezzin éneke, a szándékos és szélsőséges állathang-utánzás és egyéb hallásipari melléktermékek (pl. k. tibi, z. krisztián és társai). szubjektíve egyébként az elkövető hölgyet a hangja alapján nem sorolom az énekesnő kategóriába (lásd. pl: én is szoktam énekelgetni az autóban magamban, de nem tartom magam énekesnek, és nem tenném ezt adásba, mert van egy minimális önkritikám).