Valaki linkeljen mar be egy pecsit:D
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
adminisztrator írta:http://www.youtube.com/watch?v=SU7c1Da6OUcannyira kurvajó basszus, de messze van ettől a hazai hangzóanyag gyártás, csak a gányolás megy mindenütt...
még ez, power intro témakörben...
csak hogy hogy kell kinéznie ennek.
Zorro90 írta:jajj, nem sejtettem hogy plusz munkát okozok vele, nem gondoltam hogy csabára szegeli ezt valakikukac írta:Ja, a csabai adásban hallottam,Mivel ezt múlt kedden nem tetted hozzá, akaratlanul is sikerült elérned azt, hogy onnantól pár napig napközben, amikor itthon voltam, hallgassam/felvegyem a pécsi stream-et, és figyeljem/keressem vissza a felvételekben, hogy mikor adják már le végre a La La La-t intróstól, vernyákolásostól.
kukac írta:feltételezem hogy a pécsiben is megy,Rossz feltételezésnek bizonyult (legalábbis a múlt hét közepe táján).
kukac írta:Ja, a csabai adásban hallottam,Mivel ezt múlt kedden nem tetted hozzá, akaratlanul is sikerült elérned azt, hogy onnantól pár napig napközben, amikor itthon voltam, hallgassam/felvegyem a pécsi stream-et, és figyeljem/keressem vissza a felvételekben, hogy mikor adják már le végre a La La La-t intróstól, vernyákolásostól.
kukac írta:feltételezem hogy a pécsiben is megy,Rossz feltételezésnek bizonyult (legalábbis a múlt hét közepe táján).
Attis írta:megint szubjektív, ha nekem kellene választani akkor inkább az, ami amellett hogy nem zavarja, idegesíti a hallgatót, még jól bele is símul az arculatba, kiegészíti, hozzátesz. Akkor pedig inkább a classfm...ízlésről nem vitatkozom (most azt hagyjuk, hogyan kellene kinéznie egy power intronak, azért mert rádiótechnikailag a balkánon élünk, még nem vagyunk teljesen elszeparált idióták), de hogy valamit addig tekerünk amíg kurva idegesítő, velőig hatoló visítás nem lesz és ezt még adásba is engedjük, na ez már művészet!.. igazi mai... de nem nekem szól.Viszont, ha már választani kellene, inkább ez, mint a Class FM 90-es évekbeli flippergép-effektjeit idéző óranyitói.