Tegnap este a Frizbit még a Film+ is verte nézettségben. És ez a műsor kerül pár hét múlva főműsoridőbe. Okos húzás. Amolyan TV2-s. 

vnorbi írta:Kábeltv.nyugodtan mondd el, melyik szolgáltatónál vagy.
A reklám, és az előző műsor magyar volt. Elkezdődött a film, az meg angol.
Nálunk nincs nyelv állítás.
Bár az előbb, feljött egy kis ablak, ott állítgattak valamit. Hátha helyrejön.
Jó a szolgáltató.
vnorbi írta:Kábeltv.Akkor ők ültek rá valamire.
A reklám, és az előző műsor magyar volt. Elkezdődött a film, az meg angol.
Nálunk nincs nyelv állítás.
Bár az előbb, feljött egy kis ablak, ott állítgattak valamit. Hátha helyrejön.
Jó a szolgáltató.
vnorbi írta:Sziasztok!rakd át magyar hangra, eredeti helyett
Nálatok se magyar a tv2?
Vagyis ami most megy, film.
vnorbi írta:Sziasztok!Ciao!
Nálatok se magyar a tv2?
Vagyis ami most megy, film.
mlaszlo írta:Viszont az is igaz, hogy az 50 feletti embereknek már kialakult márkahűségük van. Őket már nehezebb valami új termékről meggyőzni. Ez szerintem csak kapálózás, ahogy az is, hogy náluk a főműsoridő már majd 6-kor elkezdődik.noartist írta:18-60 év közöttieknek szól majd a TV2 januártól.Szerintem nem feltétlenül baj, ha az idősebb korosztály felé nyitnak. Igazság szerint ha megnézzük az ország kor szerinti megoszlását jelenleg az idősebbek jelentik a nagyobb vásárlóerőt.
Nagyon próbálnak felmászni a süllyesztőből,de szerintem már elkéstek...szerintetek?
Valamit muszáj lépniük, mert lassan egy kábelcsatorna szintjén van a nézettségük. Lenne egyébként jó ötletük, csak valahogy a legtöbb esetben sikerül elszúrniuk. Például itt van a Sztárban sztár, most ki lehetne használni az RTL gyengeségét és betenni vasárnap estére 9 órától, biztos vagyok benne, hogy legyőzni a Balázs féle műsort.
noartist írta:18-60 év közöttieknek szól majd a TV2 januártól.Szerintem nem feltétlenül baj, ha az idősebb korosztály felé nyitnak. Igazság szerint ha megnézzük az ország kor szerinti megoszlását jelenleg az idősebbek jelentik a nagyobb vásárlóerőt.
Nagyon próbálnak felmászni a süllyesztőből,de szerintem már elkéstek...szerintetek?