RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#124123  Szerző: krisz83

Tegnap este a Frizbit még a Film+ is verte nézettségben. És ez a műsor kerül pár hét múlva főműsoridőbe. Okos húzás. Amolyan TV2-s. :-)
 #123853  Szerző: markfelt

vnorbi írta:Kábeltv.
A reklám, és az előző műsor magyar volt. Elkezdődött a film, az meg angol.
Nálunk nincs nyelv állítás. :)
Bár az előbb, feljött egy kis ablak, ott állítgattak valamit. Hátha helyrejön.
Jó a szolgáltató. 8-)
nyugodtan mondd el, melyik szolgáltatónál vagy.
 #123837  Szerző: noartist

vnorbi írta:Kábeltv.
Jó a szolgáltató. 8-)
Akkor ők ültek rá valamire. :)
 #123836  Szerző: vnorbi

Kábeltv.
Jó a szolgáltató. 8-)
 #123833  Szerző: djlacee

vnorbi írta:Sziasztok!
Nálatok se magyar a tv2?
Vagyis ami most megy, film. :shock:
rakd át magyar hangra, eredeti helyett
:troll:
 #123832  Szerző: noartist

vnorbi írta:Sziasztok!
Nálatok se magyar a tv2?
Vagyis ami most megy, film. :shock:
Ciao!
Milyen platformon nézed?Nálam (DVB-T,alias MinDigTV) minden rendben.
 #123523  Szerző: krisz83

mlaszlo írta:
noartist írta:18-60 év közöttieknek szól majd a TV2 januártól.
Nagyon próbálnak felmászni a süllyesztőből,de szerintem már elkéstek...szerintetek?
Szerintem nem feltétlenül baj, ha az idősebb korosztály felé nyitnak. Igazság szerint ha megnézzük az ország kor szerinti megoszlását jelenleg az idősebbek jelentik a nagyobb vásárlóerőt.

Valamit muszáj lépniük, mert lassan egy kábelcsatorna szintjén van a nézettségük. Lenne egyébként jó ötletük, csak valahogy a legtöbb esetben sikerül elszúrniuk. Például itt van a Sztárban sztár, most ki lehetne használni az RTL gyengeségét és betenni vasárnap estére 9 órától, biztos vagyok benne, hogy legyőzni a Balázs féle műsort.
Viszont az is igaz, hogy az 50 feletti embereknek már kialakult márkahűségük van. Őket már nehezebb valami új termékről meggyőzni. Ez szerintem csak kapálózás, ahogy az is, hogy náluk a főműsoridő már majd 6-kor elkezdődik.
A Sztárban Sztárt butaság lenne vasárnap 9-re rakni. Egyrészt vasárnap este nincs az az ember, aki végig nézné éjfélig, másrészt a Balázsék műsora erősödik vissza. És már jobb, mint volt.
A TV2vel az a baj, hogy a nézők bizalmát már rég elveszítette.
Ha pl. a Bura (Búra) alatt című sorozatot az RTL adná, jóval nézettebb lenne. De ez fordítva is igaz. Ha a TV2 adta volna le az Avatart, nem lett volna közel másfél milliós nézettsége.
Ez csak arra jo, hogy sminkeljenek a nézettségen.
Nagy kérdés, hogy hogyan reagálnak majd erre a hirdetők, hiszen a vásárolható célcsoportok közül kikerül a TV2-nél pl. a 18-49-es nők kategória, ami elég fontos célcsoport. Tudjuk miért. :-D
 #123513  Szerző: mlaszlo

noartist írta:18-60 év közöttieknek szól majd a TV2 januártól.
Nagyon próbálnak felmászni a süllyesztőből,de szerintem már elkéstek...szerintetek?
Szerintem nem feltétlenül baj, ha az idősebb korosztály felé nyitnak. Igazság szerint ha megnézzük az ország kor szerinti megoszlását jelenleg az idősebbek jelentik a nagyobb vásárlóerőt.

Valamit muszáj lépniük, mert lassan egy kábelcsatorna szintjén van a nézettségük. Lenne egyébként jó ötletük, csak valahogy a legtöbb esetben sikerül elszúrniuk. Például itt van a Sztárban sztár, most ki lehetne használni az RTL gyengeségét és betenni vasárnap estére 9 órától, biztos vagyok benne, hogy legyőzni a Balázs féle műsort.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 203