RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#123765  Szerző: samsung

adam1400 írta:hát azt mondták holnap kiderül,de am én bárányékat vártam hátha lesz végre pesti freki mivel dec 5-én megújul a discoshit is.
ők csinálhatnak akármit ugyan olyan kaka lesz :lol:
 #123764  Szerző: adam1400

hát azt mondták holnap kiderül,de am én bárányékat vártam hátha lesz végre pesti freki mivel dec 5-én megújul a discoshit is.
 #123763  Szerző: djlacee

De Troy megvan :yes:
 #123762  Szerző: mihalylovics

Szerintem ez az őrült hosszú óranyitó az Enya-féle háttérzenével nem illik egy ilyen műsorhoz... Nem gondoltak bele, hogy ez esetlegesen elkapcsolási faktor?
 #123760  Szerző: asr27

Én is ezt mondom... egyszerűen nem ide való Revolution. Szerintem ma el sem árulják, hogy kik az új DJ-k. :gülü2:
 #123759  Szerző: samsung

Hát ez valami borzalom :lol: Mért nem lehet összedobni 1 fasza kis esti Dance műsort...
 #123757  Szerző: asr27

Én Revolution-t vettem volna ki! Nem ebbe a műsorba való a lejárt R&B zenéivel. Ha annyira ragaszkodnak hozzá, akkor adjanak neki másik időszakban egy 2 órás műsoridőt (úgy mint a Roxyn is volt neki anno egy műsora, ha jól emlékszem), de a music killersbe szerintem nem illik!
 #123756  Szerző: bertokattila

Dani írta:
bertokattila írta:
Dani írta:Tulajdonképp mi is újult meg a Music Killersben? Ugyanúgy Revolutionék vannak, mint ahogy eddig is hétfőnként ilyenkor...
az intrók és azthiszem kivették Cooky-t
Kivették Cookyt? Azért remélem nem fogják őt is kirúgni...
Csak a music killersből...
 #123755  Szerző: Dani

bertokattila írta:
Dani írta:Tulajdonképp mi is újult meg a Music Killersben? Ugyanúgy Revolutionék vannak, mint ahogy eddig is hétfőnként ilyenkor...
Kivették Cookyt? Azért remélem nem fogják őt is kirúgni...
 #123754  Szerző: bertokattila

• 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 565