adam1400 írta:hát azt mondták holnap kiderül,de am én bárányékat vártam hátha lesz végre pesti freki mivel dec 5-én megújul a discoshit is.ők csinálhatnak akármit ugyan olyan kaka lesz

adam1400 írta:hát azt mondták holnap kiderül,de am én bárányékat vártam hátha lesz végre pesti freki mivel dec 5-én megújul a discoshit is.ők csinálhatnak akármit ugyan olyan kaka lesz
Dani írta:Csak a music killersből...bertokattila írta:Kivették Cookyt? Azért remélem nem fogják őt is kirúgni...Dani írta:Tulajdonképp mi is újult meg a Music Killersben? Ugyanúgy Revolutionék vannak, mint ahogy eddig is hétfőnként ilyenkor...az intrók és azthiszem kivették Cooky-t
bertokattila írta:Kivették Cookyt? Azért remélem nem fogják őt is kirúgni...Dani írta:Tulajdonképp mi is újult meg a Music Killersben? Ugyanúgy Revolutionék vannak, mint ahogy eddig is hétfőnként ilyenkor...az intrók és azthiszem kivették Cooky-t
Dani írta:Tulajdonképp mi is újult meg a Music Killersben? Ugyanúgy Revolutionék vannak, mint ahogy eddig is hétfőnként ilyenkor...az intrók és azthiszem kivették Cooky-t