RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#123905  Szerző: whoisthere

Oké, körzeti közösségi. Tegyük fel, hogy van X pénzem, és nekem eladják a tulajok. Az után minek kell megfelelni? Vagy ez a zenei arculat is kötött? --- persze ez a veszély egyelőre senkit sem fenyeget. :yeah:
 #123904  Szerző: noartist

whoisthere írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a Jazzy és a Klasszik milyen típusú rádió, avagy milyen szerződésük van?

- azokkal a vállalásokkal (szöveg arány stb) nem lehet hasonló, csak dance rádiót üzemeltetni? :)
http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... Itemid=114
Ha ebből dance rádiót csinál valaki,megeszem a kalapom... :roll:
 #123903  Szerző: whoisthere

Azt szeretném kérdezni, hogy a Jazzy és a Klasszik milyen típusú rádió, avagy milyen szerződésük van?

- azokkal a vállalásokkal (szöveg arány stb) nem lehet hasonló, csak dance rádiót üzemeltetni? :)
 #123901  Szerző: asr27

noartist írta:
LuciFerko írta:Vagy jön valami komolyabb befektető, de ez csak tipp.
Egy olyan rádióba,ami gyakorlatilag soha nem termelt nyereséget,és már egy éve non-stop zene megy,Te fektetnél pénzt?
Én spec nem.Elég kicsi az esélye,hogy ez valamilyen formában pénzt termeljen a jövőben.
Te honnan tudod, hogy soha nem termelt pénzt? Sehonnan. Volt időszak, amikor elég jól ment a szekér. Ki lehetne ebből hozni sok mindent, ha törődnének a dolgokkal!
 #123900  Szerző: noartist

Egy olyan rádióba,ami gyakorlatilag soha nem termelt nyereséget,és már egy éve non-stop zene megy,Te fektetnél pénzt?
Én spec nem.Elég kicsi az esélye,hogy ez valamilyen formában pénzt termeljen a jövőben.
 #123899  Szerző: LuciFerko

samsung írta:
Viszont a Győri frekvenciát bukták nem? Balcsira meg kétlem hogy bárki is költene pénzt
Egy jó programinggal lehet ott is alkotni, de a réteg rádió sajna felejtős.
 #123898  Szerző: samsung

Viszont a Győri frekvenciát bukták nem? Balcsira meg kétlem hogy bárki is költene pénzt
 #123897  Szerző: LuciFerko

Vagy jön valami komolyabb befektető, de ez csak tipp.
 #123896  Szerző: samsung

Igen és a Győri frekvencia is Rise néven volt... Nem értem mi folyik itt komolyan :lol: Még a végén Rise lesz megint
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 470