RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#12678  Szerző: nyikolaj

Sajnos ez van.Mai világba meglehet tenni mindent.(Egyébként ezt az NHH miért nézi jo szemmel)?Az NHH is egy fostalicska szervezet!
 #12677  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:miért nem tud egy külön miskolci frekit inditani,mert a hülye is hallja,hogy csak Miskolcrol szol a rádio.
mert az nem úgy működik, hogy veszek egy adót és indítok egy rádiót. a frekvenciára - ha van - pályázni kell, ott vannak más pályázók is, nyerni kell, és csak azután indulhat el egy rádió.

az express azért szól miskolcról, mert a kitalálója egyik rémálmában azt mondta magának, hogy "lesz*rom, hogy az egész megyében vannak frekvenciáim csak éppen miskolcon nem, de majd a megyeszékhely jól el fog tartani reklámokkal, ehhez csak nekik kell rádióznom, meg amúgy is beszól a városba, majd megügyeskedem, hogy még jobban beszóljon, és különben is egyszerűbb ez így." nos, ez az álom úgy látszik, már nem válik valóra :lol:
 #12672  Szerző: chab7

tomazo írta:és ha mindenkinek jól menne akkor elöbb-utóbb nekünk is jobban.
hát nagyon offf de a jelenlegi gazdasági helyzetben nem hagyhatom ki hogy attól hogy minél több embernek jobb attól pont hogy a maradéknak nem jobb. hiszen miből van annak akinek van. észre kell venni hogy már csak egy nagyon gazdagodó és egy nagyon szegényedő réteg kezd kialakulni. és ezek összefüggenek ha nem is közvetlenül. én az utóbbiba tartozom sajnos... :(

na és hogy most már on legyek, rákeresek erre a rádióra mert eddig úgy tűnik kimaradt a repertoárból
bár itt kisvárdán a vár fm nagyon közel van és emiatt nem jön be. majd a vonatból nyíregyháza környékén próbálom munkába menet. ;)
 #12668  Szerző: nyikolaj

Semmi változás nics!Minősithetetlen és kész.
 #12665  Szerző: Jani

nyikolaj írta:Az Obladival most 100%-ban egyetértek mindegyik hozzászolásához.De én még azt is hozzátenném,hogy miért nem tud egy külön miskolci frekit inditani,mert a hülye is hallja,hogy csak Miskolcrol szol a rádio.(vagy növeljenek a 93.6-os lefedettséget,mert =0-val Miskolcon.)
Állítólag a 93.6 5 Kw-al ad..Azt nem tudom,mekkora magasságból. Régebben stabilan lehetett monóban fognom itthon,terjedéskor meg kitűnően.Azóta valaki azt mondta,hogy állítottak az antennán Miskolc felé.Én meg azt tapasztaltam akkor is,meg azóta is,hogy Diósgyőr több részén monó vagy vételi lyukak vannak.
 #12652  Szerző: nyikolaj

Az Obladival most 100%-ban egyetértek mindegyik hozzászolásához.De én még azt is hozzátenném,hogy miért nem tud egy külön miskolci frekit inditani,mert a hülye is hallja,hogy csak Miskolcrol szol a rádio.(vagy növeljenek a 93.6-os lefedettséget,mert =0-val Miskolcon.)
 #12598  Szerző: Obladioblada

tomazo írta:
Obladioblada írta:
Mondjuk annak örülök, hogy ilyen jól megfizeti a Doxabi az alkalmazottait, hogy telik rá. :roll:
bocsánat, csak a statisztika kedvéért írom be hogy a hozzászólás végével ellenkezö véleményen vagyok:
nekem jó érzés ha én nem tudok elmenni valahova de valaki más meg igen.
jobb lenne ha ö sem menne oda?
bárcsak minden vállakozás úgy menne itt a környéken hogy arról szólna a rádiómüsor hogy ki merre sütteti a hasát.
(és hogy aztán nem kellene kifehérednie négy fal meg a lebarnultak között... :) )

és ha mindenkinek jól menne akkor elöbb-utóbb nekünk is jobban.
Elnézést kérek, ha nem lehetett érezni az enyhe iróniát a "hangomban". :lol:

Csak próbálok összefüggéseket gyártani. Nem irigykedem, sőt, távol álljon tőlem, de... Ha... 1. Akkora összegeket dobnak a műsorvezetőnek, hogy el tud menni akárhová három hétre (és meg is teheti, mert 3 hét szabi után 2009 elején még mindig lesz munkája)... 2. Ha van pénz naponta felhívni Brazíliát (gondolom nem skype-ot rögzítenek, mert az bonyolult)... 3. Ha ennyire fényezzük, magunkat, hogy mekkora sztárok vagyunk (mert ez már csak erről szól)...

Akkor arra miért nincs pénz, hogy legyen hétvégén délután is műsorvezető és hírek? Vagy hogy ne két hang legyen a rádióban egész nap? Vagy hogy fizessenek valakit, aki uram bocsáss figyel az adásbiztonságra? Sorolhatnám. Vagy ezek nem fontos dolgok, ha már annyi pénz van, és annyira jók vagyunk?

Lehet, hogy zavarosan fogalmazok, de a lényeg, az, hogy nem az bánt, hogy nyaral valaki, hanem az, hogy programigazgatóként úgy hagyta itt az egészet, hogy előtte sem működött, és most még úgy se. És ez nem is lenne baj. A baj az, hogy hagyják, mert lerí, hogy a tulajt nem érdekli, vagy nem ért hozzá.

Kicsit sokat írtam, bocs. :D De annyit még hozzátennék, hogy összességében nem érdekel, én nagyon jól szórakozom, ha odatekerek, csak lássuk be ez ismét egy olyan dolog, ami sokaknál kinyitja a bicskát.
 #12596  Szerző: tomazo

Obladioblada írta:Már félek, hogy úgy fog tűnni, valami bajom van az expressel, pedig nem... De. Az milyen már, hogy a "programigazgató" elmegy nyaralni Brazíliába több hétre, és reggelente (ami az ő sávja amúgy) "bejelentkezik" telefonon, hogy mi a pálya Rióban... Ez csak szerintem nem illik egy közszolgálati rádióba? És egyébként is. Érdekel ez valakit a jelen gazdasági helyzetben? Főleg úgy, hogy a hallgatók nagy része (ebbe most magam is belesorolom) soha a büdös életbe nem fog tudni (nem hogy) Brazíliába (de még a bolgár tengerpartra sem) eljutni.

Mondjuk annak örülök, hogy ilyen jól megfizeti a Doxabi az alkalmazottait, hogy telik rá. :roll:
bocsánat, csak a statisztika kedvéért írom be hogy a hozzászólás végével ellenkezö véleményen vagyok:
nekem jó érzés ha én nem tudok elmenni valahova de valaki más meg igen.
jobb lenne ha ö sem menne oda?
bárcsak minden vállakozás úgy menne itt a környéken hogy arról szólna a rádiómüsor hogy ki merre sütteti a hasát.
(és hogy aztán nem kellene kifehérednie négy fal meg a lebarnultak között... :) )

és ha mindenkinek jól menne akkor elöbb-utóbb nekünk is jobban.
 #12594  Szerző: paradigm

Az Expressben mindent megcsinálhatsz. Megteheted, hogy tele van lebonyolítási bakikkal a hírek, a megszólalás utána. Megengedheted magadnak, hogy éppen nem beszélsz, mert nincs kedved. Vagy éppen bent sincs senki, mert nem ért rá dolgozni. Olyat is lehet, hogy üresen mennek alapok percekig, vagy éppen egy híreknek a felénél vége szakad. Azt is lehet, hogy darabosan vagy egyátalán ne sugározzon az Express esetleg napokig is. Most nem értem akkor miért ne lehetne azt, hogy valaki hetekre elmenjen.
 #12582  Szerző: Obladioblada

Már félek, hogy úgy fog tűnni, valami bajom van az expressel, pedig nem... De. Az milyen már, hogy a "programigazgató" elmegy nyaralni Brazíliába több hétre, és reggelente (ami az ő sávja amúgy) "bejelentkezik" telefonon, hogy mi a pálya Rióban... Ez csak szerintem nem illik egy közszolgálati rádióba? És egyébként is. Érdekel ez valakit a jelen gazdasági helyzetben? Főleg úgy, hogy a hallgatók nagy része (ebbe most magam is belesorolom) soha a büdös életbe nem fog tudni (nem hogy) Brazíliába (de még a bolgár tengerpartra sem) eljutni.

• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 97