RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#127369  Szerző: kukac

krisz83 írta:
kukac írta:.
"Szerinted ez a 13mp-es sweeper, ami 21:00 és 01:00 között hetente kb. háromszor lemegy, akkora politikai tartalommal bír, hogy emiatt elkapcsol egy hallgató örökre?"
- én nem ezt mondtam, ne sarkíts! arról van szó hogy önmagában a politikai tartalom ne legyen poénkodás tárgya, mert amennyi embernek tetszik, legalább ugyanannyinak nem, nem érdemes belemenni ilyesmibe, ez egy támadási felület, negatív megítélést kelt a rádió magával szemben a hallgatók egy részében. ez nem lehet cél, ez csakkellően át nem gondolt döntés következménye lehet...

"A másik, ahogy lejjebb is írtam, az emberek a negatív véleményüket mindig is meg fogják írni. Legalább egy kettő. De itt még annyi sem volt."
- és még mennyi lehet amiről te nem tudsz, mert nem írta meg, csak egyszerűen eltekert rólatok és egy életre az maradt meg benne, hogy a musicfm "orbánozik", "orbánista", "gyurcsányista, mert orbánozik", "orbánista, mert orbánozik", "seggnyaló, mert orbánozik", "ballibsi, mert orbánozik", "komcsi, mert orbánozik - így vagy úgy" és még sorolhatnám...

"Arra a részre válaszolva, hogy miként gondolkozik egy rádió döntéshozoja:
Nem tudsz mindenkinek megfelelni. Ha bele pusztulsz akkor sem. "
- nekem mondod? de ez nem is lehet cél - az viszont igen, hogy ha nem tudsz mindenkinek megfelelni, legalább ne zavarj! és ez utóbbit sok programfelelős egyszerűen átlépi, pedig ez a megoldás ingyen van és igenis szempont kell legyen a programming összeállításánál!

"Ez a kis vicces sweeper, aminek utoljára írom le, hogy 0, azaz NULLA politikai üzenete, több embernek is tetszik, és többnek tetszik, mint ahánynak nem, akkor marad. "
- nem, orbán viktor neve önmagában politikai üzenet! nagy tévedés azt gondolni hogy nincs politikai üzenete, ha te nem gondoltál ebbe bele politikai tartalmat, majd mások belegondolják (lásd fent!)

"És csak hogy tiszta legyen, az a mondatom, melyszerint fogd be a füled arra a 13mp-re, az ÉN MAGÁN VÉLEMÉNYEM, nem a rádió felső vezetésének a véleménye."
- ha a rádió vezetősége ezt megengedi, akkor az az ő véleménye! hogy tiszta legyen, ez pedig az én magánvéleményem, egy a sok közül, és én nem akárki vagyok, hanem a "potenciális hallgató", jó lenne ha valaki foglalkozna velem is a rádiónál!
 #127368  Szerző: krisz83

kukac írta:.
Szerinted ez a 13mp-es sweeper, ami 21:00 és 01:00 között hetente kb. háromszor lemegy, akkora politikai tartalommal bír, hogy emiatt elkapcsol egy hallgató örökre?
A másik, ahogy lejjebb is írtam, az emberek a negatív véleményüket mindig is meg fogják írni. Legalább egy kettő. De itt még annyi sem volt.
Arra a részre válaszolva, hogy miként gondolkozik egy rádió döntéshozoja:
Nem tudsz mindenkinek megfelelni. Ha bele pusztulsz akkor sem. Amikor elindult a rádió, jött a fika, miért a Harsányi van itt is reggel, nincs más, stb... Amikor eltűnt, jött a duma, hogy na, miért tűnik el. Ha a Call center ajánlóban fordítva mondja a Gerda, hogy kívánságműsor, akkor az a baj, ha (ahogy most is) rendesen, akkor meg az. Nem tudsz 100%-ig minden egyes embernek megfelelni. Ez a kis vicces sweeper, aminek utoljára írom le, hogy 0, azaz NULLA politikai üzenete, több embernek is tetszik, és többnek tetszik, mint ahánynak nem.
(És csak hogy tiszta legyen, az a mondatom, melyszerint fogd be a füled arra a 13mp-re, az ÉN MAGÁN VÉLEMÉNYEM, nem a rádió felső vezetésének a véleménye.
 #127367  Szerző: mxgiorgio

Inkább az a szánalmas ,hogy ilyen rádiók szólnak Magyarországon..... sajnálom aki ezt és a másik nyál fm-et hallgatja :punch:
 #127366  Szerző: Attis

Persze, hogy sweaper-re gondoltam. Bocs az elírásért, kicsit már későre járt az idő.
Krisz! Nem írok privátot, mert abszolút kukac és mlaszlo véleményét osztom.
 #127364  Szerző: kukac

whoisthere írta:Szerintem mókás. Ha mindenen ennyire görcsölünk, akkor rengeteg politikai tartalmú kabarét be lehetne tiltani... - ráadásul nem sért senkit és semmit. Aki ennyire érzékeny - szerintem - vödrös narancs vásárra se mennyen, mert abba aztán végleg annyi minden halucinálható.

2007-ben szintén az R1-en volt egy " A kis Cooky csak ment a mendegélt (...) - és találkozott egy királyfival, aki eléggé Furcsány beszélt" - vagy valami ilyesmi promóval. Szerintem az is oké volt, noha az még félreérthetőbb volt (effektek miatt is).

Annyira retteg mindenki, hogy lassan kihal minden, ami egy picit is odaszólna - nesze neked féltett szólás és egyéb szabadság.

Na de mindegy, én csak egy hozzá-nem-értő-vagyok. :sealed:

Krisz, ami engem érdekelne, az a rövid szöveg, ami a hírek elején van külföldiű'.

Mindig valami totál torzságot értek.
A politika gusztustalan egy dolog, aki belefolyik az mocskos lesz. Sokaknak csömöre van már a politikusokból és nem kíváncsiak politikai tartalmakra pontosan amiatt, mert ennyi átpolitizált a közmédia, hogy dől a fos a köztévéből, közrádióból. Én speciel nem tudok röhögni a politikai kabarén sem, nem élvezem. Persze a negatív kritikát jóval kisebb számban fogod megtapasztalni, mert a hallgató nem veszi a fáradságot hogy felhívjon, megírja, megmondja, hanem egyszerűen csak eltekeri a rádiót...
 #127363  Szerző: krisz83

whoisthere írta:Azta. :D Ez nagyon kemény. :)
;) Örülünk, hogy tetszik.
 #127358  Szerző: whoisthere

Szerintem mókás. Ha mindenen ennyire görcsölünk, akkor rengeteg politikai tartalmú kabarét be lehetne tiltani... - ráadásul nem sért senkit és semmit. Aki ennyire érzékeny - szerintem - vödrös narancs vásárra se mennyen, mert abba aztán végleg annyi minden halucinálható.

2007-ben szintén az R1-en volt egy " A kis Cooky csak ment a mendegélt (...) - és találkozott egy királyfival, aki eléggé Furcsány beszélt" - vagy valami ilyesmi promóval. Szerintem az is oké volt, noha az még félreérthetőbb volt (effektek miatt is).

Annyira retteg mindenki, hogy lassan kihal minden, ami egy picit is odaszólna - nesze neked féltett szólás és egyéb szabadság.

Na de mindegy, én csak egy hozzá-nem-értő-vagyok. :sealed:

Krisz, ami engem érdekelne, az a rövid szöveg, ami a hírek elején van külföldiű'.

Mindig valami totál torzságot értek.
 #127357  Szerző: krisz83

Részben igazad van, viszont hidd el, hogy ha nem tetszik nekik, annak hangot adnak. A negatív kritika mindig eljut valamilyen formában az adott mediához. Megírja Facebookon, vagy smsben. Ahogy itt is. Látod, akinek tetszett eddig, az nem írta meg, max nekem egy beszélgetés részeként privátban. Majd jött 27 tt. és Ő rögtön leirta, hogy neki márpedig nem tetszik. Véleményem szerint az valamit elmond, hogy az ezzel kapcsolatos negatív kritika az sms falunkon, a Facebook oldalunkon nulla. Ha hatalmas lenne a felháborodás, arról tudnánk, hidd el.
Az, hogy itt 3-4 embernek nem tetszik, azt sajnálom.
Ettől hallgató nem fog elszaladni. Max egy, de Ő pár hét múlva ugyan úgy le fog szúrni, hogy nincs friss tracklista.
  • 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 565