krisz83 írta:"Szerinted ez a 13mp-es sweeper, ami 21:00 és 01:00 között hetente kb. háromszor lemegy, akkora politikai tartalommal bír, hogy emiatt elkapcsol egy hallgató örökre?"kukac írta:.
- én nem ezt mondtam, ne sarkíts! arról van szó hogy önmagában a politikai tartalom ne legyen poénkodás tárgya, mert amennyi embernek tetszik, legalább ugyanannyinak nem, nem érdemes belemenni ilyesmibe, ez egy támadási felület, negatív megítélést kelt a rádió magával szemben a hallgatók egy részében. ez nem lehet cél, ez csakkellően át nem gondolt döntés következménye lehet...
"A másik, ahogy lejjebb is írtam, az emberek a negatív véleményüket mindig is meg fogják írni. Legalább egy kettő. De itt még annyi sem volt."
- és még mennyi lehet amiről te nem tudsz, mert nem írta meg, csak egyszerűen eltekert rólatok és egy életre az maradt meg benne, hogy a musicfm "orbánozik", "orbánista", "gyurcsányista, mert orbánozik", "orbánista, mert orbánozik", "seggnyaló, mert orbánozik", "ballibsi, mert orbánozik", "komcsi, mert orbánozik - így vagy úgy" és még sorolhatnám...
"Arra a részre válaszolva, hogy miként gondolkozik egy rádió döntéshozoja:
Nem tudsz mindenkinek megfelelni. Ha bele pusztulsz akkor sem. "
- nekem mondod? de ez nem is lehet cél - az viszont igen, hogy ha nem tudsz mindenkinek megfelelni, legalább ne zavarj! és ez utóbbit sok programfelelős egyszerűen átlépi, pedig ez a megoldás ingyen van és igenis szempont kell legyen a programming összeállításánál!
"Ez a kis vicces sweeper, aminek utoljára írom le, hogy 0, azaz NULLA politikai üzenete, több embernek is tetszik, és többnek tetszik, mint ahánynak nem, akkor marad. "
- nem, orbán viktor neve önmagában politikai üzenet! nagy tévedés azt gondolni hogy nincs politikai üzenete, ha te nem gondoltál ebbe bele politikai tartalmat, majd mások belegondolják (lásd fent!)
"És csak hogy tiszta legyen, az a mondatom, melyszerint fogd be a füled arra a 13mp-re, az ÉN MAGÁN VÉLEMÉNYEM, nem a rádió felső vezetésének a véleménye."
- ha a rádió vezetősége ezt megengedi, akkor az az ő véleménye! hogy tiszta legyen, ez pedig az én magánvéleményem, egy a sok közül, és én nem akárki vagyok, hanem a "potenciális hallgató", jó lenne ha valaki foglalkozna velem is a rádiónál!