RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#127385  Szerző: asr27

krisz83 írta:Kedves Asr27!
A kért tracklista pótolva lett.
Bár már ugysem hallgatsz minket. De azért gondoltam szólok.
Köszönöm!
Azért én ezt nem teljesen így jelentettem ki, hogy nem hallgatlak titeket...
Viszont remélem, hogy ezt a viccesnek közel sem nevezhető O.V.-s szöveget nem fogom többször hallani! :unott:
 #127384  Szerző: dkemeny77

kukac írta:Ha mar ugy is teman kivul vagyunk, akkor: asr27, asimov, dani, admin +1 !!!444!4!!!
ezt nem teljesen értem
 #127381  Szerző: Butters

adminisztrator írta:
molnarb írta:Most pontosan nem tudtam követni, hogy ennek a sweepernek az ötlete honnan jött... mármint ez így volt leadva szövegként is az állomáshangnak vagy nem? Régen nálunk is gyakori eset volt, hogy ott volt a szöveg és a hang belebakizott vagy próbálkozott különböző verziók felmondásával és sokszor a nyersanyagban maradtak érdekes részek vagy általa hozzátett dolgok, amit nyilván nem gondolt bele a szövegbe a hang, csak úgymond hangosan gondolkodott, bakizott stb. Ezután ott volt egy hosszú nyersanyag (hibákkal, extrákkal) a sweeper alapanyagával, amiből a gyártás rakta össze a sweepereket. El tudom képzelni, hogy ez is egy, nem a nyilvánosság számára szánt egyszerű elszólás volt a "Magyarország" szónál akadt bakinál talán és sejtésem szerint az állomáshang se gondolta, hogy ezt fel is fogják használni, csak talán a gyártásnál valaki látott ebben humor vagy valamit.

Én sem gondolom úgy, hogy OV népszerűsítése van ebben a hanganyagban, ez inkább egy kis fricska, viszont tény, hogy jelenleg Magyarországon az emberek többségének tele van a töke a politikával (pártállástól függetlenül) és nyilván zavar embereket, hogy egy ilyen műsorba is, ha kis mértékben ugyan, de itt is kapunk egy falatot a politikából. Most ez egy érzékeny téma, szerintem is kár volt adásba engedni.
molnarb, az asszertivitas mintapeldaja!
+1
Ez a rádió is a Simicska/Nyerges párosé, szóval szinte mindegy :)))
 #127380  Szerző: krisz83

Kedves Asr27!
A kért tracklista pótolva lett.
Bár már ugysem hallgatsz minket. De azért gondoltam szólok.
 #127379  Szerző: markfelt

molnarb írta:Most pontosan nem tudtam követni, hogy ennek a sweepernek az ötlete honnan jött... mármint ez így volt leadva szövegként is az állomáshangnak vagy nem? Régen nálunk is gyakori eset volt, hogy ott volt a szöveg és a hang belebakizott vagy próbálkozott különböző verziók felmondásával és sokszor a nyersanyagban maradtak érdekes részek vagy általa hozzátett dolgok, amit nyilván nem gondolt bele a szövegbe a hang, csak úgymond hangosan gondolkodott, bakizott stb. Ezután ott volt egy hosszú nyersanyag (hibákkal, extrákkal) a sweeper alapanyagával, amiből a gyártás rakta össze a sweepereket. El tudom képzelni, hogy ez is egy, nem a nyilvánosság számára szánt egyszerű elszólás volt a "Magyarország" szónál akadt bakinál talán és sejtésem szerint az állomáshang se gondolta, hogy ezt fel is fogják használni, csak talán a gyártásnál valaki látott ebben humor vagy valamit.

Én sem gondolom úgy, hogy OV népszerűsítése van ebben a hanganyagban, ez inkább egy kis fricska, viszont tény, hogy jelenleg Magyarországon az emberek többségének tele van a töke a politikával (pártállástól függetlenül) és nyilván zavar embereket, hogy egy ilyen műsorba is, ha kis mértékben ugyan, de itt is kapunk egy falatot a politikából. Most ez egy érzékeny téma, szerintem is kár volt adásba engedni.
molnarb, az asszertivitas mintapeldaja!
+1
 #127378  Szerző: molnarb

Most pontosan nem tudtam követni, hogy ennek a sweepernek az ötlete honnan jött... mármint ez így volt leadva szövegként is az állomáshangnak vagy nem? Régen nálunk is gyakori eset volt, hogy ott volt a szöveg és a hang belebakizott vagy próbálkozott különböző verziók felmondásával és sokszor a nyersanyagban maradtak érdekes részek vagy általa hozzátett dolgok, amit nyilván nem gondolt bele a szövegbe a hang, csak úgymond hangosan gondolkodott, bakizott stb. Ezután ott volt egy hosszú nyersanyag (hibákkal, extrákkal) a sweeper alapanyagával, amiből a gyártás rakta össze a sweepereket. El tudom képzelni, hogy ez is egy, nem a nyilvánosság számára szánt egyszerű elszólás volt a "Magyarország" szónál akadt bakinál talán és sejtésem szerint az állomáshang se gondolta, hogy ezt fel is fogják használni, csak talán a gyártásnál valaki látott ebben humor vagy valamit.

#127373  Szerző: kukac

djlacee írta:
kukac írta:
djlacee írta:Szerintem meg rohadtul túlpörgitek az egészet, ez egy egyszerű poén akart lenni, szerintem semmilyen mögöttes szándék nincs, és aki ezen kiakad, az tekerjen át a Kossuth-ra, hátha ott "még ennyi politika sincs".
- hát akkor a poénról más fogalmaink vannak...
A Neo FM végnapjaiban, mikor volt a Neo DJ, a mixekbe ilyen filmrészleteket vágtak be. Ezt körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani. Jó, akkor ne nevezzük poénnak, de szerintem jól hangzik.
- és lám hová jutott a neo is... (na ez a poén! :D)
igen, ez így már szubjektív kategória...
 #127372  Szerző: djlacee

kukac írta:
djlacee írta:Szerintem meg rohadtul túlpörgitek az egészet, ez egy egyszerű poén akart lenni, szerintem semmilyen mögöttes szándék nincs, és aki ezen kiakad, az tekerjen át a Kossuth-ra, hátha ott "még ennyi politika sincs".
A Neo FM végnapjaiban, mikor volt a Neo DJ, a mixekbe ilyen filmrészleteket vágtak be. Ezt körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani. Jó, akkor ne nevezzük poénnak, de szerintem jól hangzik.
 #127371  Szerző: kukac

#127370  Szerző: djlacee

Szerintem meg rohadtul túlpörgitek az egészet, ez egy egyszerű poén akart lenni, szerintem semmilyen mögöttes szándék nincs, és aki ezen kiakad, az tekerjen át a Kossuth-ra, hátha ott "még ennyi politika sincs".
  • 1
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 565