kukac írta:
- vagy en nem ertek valamit, vagy te. Aruld mar el hogy mit keres a facebook es az esemenynaplo egy mondaton belul?
Mint ahogy írtad a monitor visszakapcsolás nem naplózott folyamat. Csak arra akartam utalni azzal a mondattal, hogy ha nem ültek le a gép elé és használták, akkor nem lesz semmi konkrét használható a naplóban.
Én most belenéztem az én rendszernaplómba (Win8). Éjszaka ment a gépem, semmi nem naplózta a pillanatot amikor megböktem reggel az egeret, sem ebéd után. Mivel a gép dolgozott, írt is folyamatosan pár bejegyzést a naplóba - persze kevesebbet mint amikor előtte vagyok.
Bár most hogy visszajöttem született egy reménnyel kecsegtető bejegyzés, de időben talán akkor amikor terhelni kezdtem a gépet (a böngészőt elindítottam):
"A(z) Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás szolgáltatás indítási típusa Igény szerinti indítás típusról Automatikus indítás típusra változott."
Nem néztem utána, lehet semmi köze nincs hozzá - ami biztos reggel viszont nem keletkezett ilyen bejegyzés.