RADIOSITE Fórum

• Informatika

#129310  Szerző: Wolfman

asr27 írta:
kukac írta:...vagy be lehet fejezni ezt a fasiszta szarsagot!
...nem kell itt most a fasizmusra fogni, ezek tények!
(Kis megjegyzés: a fasizmust nem illik a rasszizmussal vagy a nácizmussal összekeverni. Én azt javaslom, legyünk már tisztában a fogalmakkal. Köszönöm.)
 #129309  Szerző: asr27

kukac írta:A ciganyozast azert kene abbahagyni, mert egyreszt nem tudhatod hogy milyen szarmazasu volt az elkoveto, masreszt a betores elkovetoje barmilyen szarmazasu embercsoport tagja lehet, de jellemzoen gyakorta inkabb magyar allampolgar. Innentol kezdve vagy lehet magyarozni, vagy be lehet fejezni ezt a fasiszta szarsagot!
Figyelj, nem kell itt a cigányokat védeni! Én biztos vagyok benne, hogy cigányok voltak, itt azok követik el szinte az összes betörést, bűnözést. A zászlós, aki kint volt, ő is megmondta, hogy 100%, hogy cigányok voltak. nem kell itt most a fasizmusra fogni, ezek tények!
 #129307  Szerző: asr27

zoo írta:
asr27 írta: Abban biztos vagyok, hogy cigányok voltak, és olyanok, akik nem akarnak elmenni dolgozni, hanem rablásból élnek. Az okostelefonok azért kellettek nekik, hogy el tudják adni, így pénzhez jussanak (az lcd is ezért kellett volna nekik, csak gondolom siettek, így nem vesződtek a kábelek kicsavarásával!) A nyers étel (zöldség, hús) pedig azért kellett nekik, hogy ma friss, finom ebédet fogyaszthassanak! A további apróságok pedig gondolom otthonra kellettek. Ezzel a húzással nálam bezárta az a népcsoport a kaput!
Nem is az étel bosszant a legjobban (persze meg tudnák termelni, de ahhoz is lusták), hanem a két mobil, köztük az egyik szinte új, fóliás volt! :hit:
Bejelentetted a rendőrségen? Elkérték a telefonok adatait?
Igen, rövidesen ki is jöttek, de nem fektettek az ügybe sok erőfeszítést. Elkérték a telefonok adatait.
 #129306  Szerző: kukac

A ciganyozast azert kene abbahagyni, mert egyreszt nem tudhatod hogy milyen szarmazasu volt az elkoveto, masreszt a betores elkovetoje barmilyen szarmazasu embercsoport tagja lehet, de jellemzoen gyakorta inkabb magyar allampolgar. Innentol kezdve vagy lehet magyarozni, vagy be lehet fejezni ezt a fasiszta szarsagot!
 #129305  Szerző: kukac

@zoo: rossz logika, nem kell feltetelezni, hogy nem inditott el semmit veletlenul, nem akarta leallitani a gepet (akar azzal hogy megnyomta a power buttont), ha pedig igy tortent, akkor annak viszont mar nyoma van az event logban. Neki egy idopont kell, arra pedig igenis van esely, hogy fog talalni.
 #129304  Szerző: zoo

asr27 írta: Abban biztos vagyok, hogy cigányok voltak, és olyanok, akik nem akarnak elmenni dolgozni, hanem rablásból élnek. Az okostelefonok azért kellettek nekik, hogy el tudják adni, így pénzhez jussanak (az lcd is ezért kellett volna nekik, csak gondolom siettek, így nem vesződtek a kábelek kicsavarásával!) A nyers étel (zöldség, hús) pedig azért kellett nekik, hogy ma friss, finom ebédet fogyaszthassanak! A további apróságok pedig gondolom otthonra kellettek. Ezzel a húzással nálam bezárta az a népcsoport a kaput!
Nem is az étel bosszant a legjobban (persze meg tudnák termelni, de ahhoz is lusták), hanem a két mobil, köztük az egyik szinte új, fóliás volt! :hit:
Bejelentetted a rendőrségen? Elkérték a telefonok adatait?
 #129303  Szerző: zoo

kukac írta: - vagy en nem ertek valamit, vagy te. Aruld mar el hogy mit keres a facebook es az esemenynaplo egy mondaton belul?
Mint ahogy írtad a monitor visszakapcsolás nem naplózott folyamat. Csak arra akartam utalni azzal a mondattal, hogy ha nem ültek le a gép elé és használták, akkor nem lesz semmi konkrét használható a naplóban.

Én most belenéztem az én rendszernaplómba (Win8). Éjszaka ment a gépem, semmi nem naplózta a pillanatot amikor megböktem reggel az egeret, sem ebéd után. Mivel a gép dolgozott, írt is folyamatosan pár bejegyzést a naplóba - persze kevesebbet mint amikor előtte vagyok.

Bár most hogy visszajöttem született egy reménnyel kecsegtető bejegyzés, de időben talán akkor amikor terhelni kezdtem a gépet (a böngészőt elindítottam):
"A(z) Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás szolgáltatás indítási típusa Igény szerinti indítás típusról Automatikus indítás típusra változott."
Nem néztem utána, lehet semmi köze nincs hozzá - ami biztos reggel viszont nem keletkezett ilyen bejegyzés.
 #129302  Szerző: kukac

@zoo: "...Ha annyira
siettek, hogy nem vitték el a monitort
csak mert be volt kötve, nem hinném
hogy beléptek volna a facebookon."
- vagy en nem ertek valamit, vagy te. Aruld mar el hogy mit keres a facebook es az esemenynaplo egy mondaton belul?
 #129301  Szerző: asr27

zoo írta:
kukac írta:@asr27: "Az időpont talán segítene a
nyomravezetésben, hogy mikor is jártak a
lakásban."
- az esemenynaploban (event viewer) nezz szet, hatha latsz szokatlan informaciokat/idopontokat, amibol kovetkeuztethetsz!
Ennek nem látom értelmét. Ha annyira siettek, hogy nem vitték el a monitort csak mert be volt kötve, nem hinném hogy beléptek volna a facebookon.

Az okostelefonok inkább tudnak segíteni, bár nem vagyok jártas a témában. (Nem az ellopás időpontjában, inkább abban hogy hova kerültek vagy milyen kártyát raktak bele, stb.). Ha kipakolták a hűtőt, akkor csak nem bontásra kerestek telefonokat.
Abban biztos vagyok, hogy cigányok voltak, és olyanok, akik nem akarnak elmenni dolgozni, hanem rablásból élnek. Az okostelefonok azért kellettek nekik, hogy el tudják adni, így pénzhez jussanak (az lcd is ezért kellett volna nekik, csak gondolom siettek, így nem vesződtek a kábelek kicsavarásával!) A nyers étel (zöldség, hús) pedig azért kellett nekik, hogy ma friss, finom ebédet fogyaszthassanak! A további apróságok pedig gondolom otthonra kellettek. Ezzel a húzással nálam bezárta az a népcsoport a kaput!
 #129300  Szerző: zoo

kukac írta:@asr27: "Az időpont talán segítene a
nyomravezetésben, hogy mikor is jártak a
lakásban."
- az esemenynaploban (event viewer) nezz szet, hatha latsz szokatlan informaciokat/idopontokat, amibol kovetkeuztethetsz!
Ennek nem látom értelmét. Ha annyira siettek, hogy nem vitték el a monitort csak mert be volt kötve, nem hinném hogy beléptek volna a facebookon.

Az okostelefonok inkább tudnak segíteni, bár nem vagyok jártas a témában. (Nem az ellopás időpontjában, inkább abban hogy hova kerültek vagy milyen kártyát raktak bele, stb.). Ha kipakolták a hűtőt, akkor csak nem bontásra kerestek telefonokat.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 330