RADIOSITE Fórum

• Politika

#129384  Szerző: zoo

kukac írta:@zoo: "@kukac
Én nem hibáztatok semmilyen népcsoportot.
De nekem ez jó végszó amit írtál. Úgy is
csak lovagolnánk egymás szavain..."
- valakivel osszekeversz, nem en ciganyozok hanem ti, nem en prejudikalok hanem ti. Csak hogy tisztaba tegyuk ezt a vegszo-dolgot!...
Tessék, igazságot szolgáltattál! Akkor legyen ez a konklúzió, nekem olyan mindegy.
 #129374  Szerző: kukac

@zoo: "@kukac
De nekem ez jó végszó amit írtál. Úgy is
csak lovagolnánk egymás szavain..."
- valakivel osszekeversz, nem en ciganyozok hanem ti, nem en prejudikalok hanem ti. Csak hogy tisztaba tegyuk ezt a vegszo-dolgot!...
 #129373  Szerző: kukac

@asr27: mi vagy te, valami kibaszott latnok? Mert akkor ebbol kene elned, es a heti lotto otosokbol mar eleg penzed lenne, hogy ne bankodj a telefonod utan! Olyanrol hallottal mar, hogy bizonyitek? Vagy teged ilyen aprosagok nem szoktak zavarni?!...
 #129372  Szerző: zoo

@kukac
De nekem ez jó végszó amit írtál. Úgy is csak lovagolnánk egymás szavain...
 #129370  Szerző: asr27

kukac írta: Te sem tudsz semmit, csak ciganyozol, josz itt ezzel a primitiv, buta rasszista dumaval! Szerinted mit kellene gondolnunk itt rolad?!
Nem tudok semmit? Tényleg? Tudom, hogy cigányok törtek be hozzám! Hogy honnan tudom? Annyira egyértelmű: Csak cigányok mászkáltak az utcán, amikor elmentem itthonról és csak azok szoktak minden este járkálni! Kilesték, hogy megyek el itthonról és, hogy hova megyek! Látták, hogy nincs mozgás a ház környékén!
Biztos, hogy utcabeli cigányok voltak! Ez nem rasszizmus, vagy akár, hogy nevezed, EZ TÉNY!
Azt pedig már írtam, hogy nem érdekel mit gondoltok itt rólam!
 #129369  Szerző: kukac

@asr27: "Lehet, hogy most figyelmeztetésben fogok
részesülni, de nem érdekel!
kukac! Te akkora egy hülye barom
nagyképű állat lehetsz, hogy az valami
felháborító!"
- bagoly mondja verebnek...

"Belekotyogsz óriási
baromságokat az ügyembe, amikor kurvára
de kurvára nem tudod az alapjait és, hogy
milyen helyen élek (ezt nem is kívánom
részletezni), milyen itt a közösség! Véded itt
a cigányokat, amikor nap, mint nap azt
hallani, hogy itt vertek meg valakit, ott
fenyegettek meg valakit, ebbe a házba
törtek be, abba a házba mentek be a tetőn
keresztül, fejszével vágtak mellbe valakit,
stb, stb, stb......."
- nem kell ahoz reszleteket tudni errol a dologrol, hogy meg legyen a velemenyem arrol az emberrol, aki fasiszta dumaval jon.
Te sem tudsz semmit, csak ciganyozol, josz itt ezzel a primitiv, buta rasszista dumaval! Szerinted mit kellene gondolnunk itt rolad?!

"Kívánom, hogy egyszer te is járj így, ahogy
mondjuk én jártam vagy az a több ezer
ember, akiknek cigányok okoztak súlyos és
maradandó kárt!!!!!"
- koszonom a "jokivansagaidat", ebbol is latszik hogy milyen gondolkodasu ember is vagy te valojaban! Innentol kezdve mindenki el tudja donteni ezt a dolgot...

"Rohadtul nem látod tisztán a dolgokat! Mi a
f@sznak írsz itt ekkora hülyeségeket,
amikor nem tudsz semmit, de semmit az ég
világon?!!!!!!
és most még visszafogtam magam...."
- azt hogy en mit tudok, azt lehet hogy en jobban meg tudom itelni, annal is inkabb mert nem indulatbol, nem a masikat sertegetve szolok hozza - te erre lathatoan keptelen vagy. nem baj, nem vagyunk egyformak, csak nem szeretem a primitiv embereket es az ostoba hozzaszolasaikat! Ha keptelen vagy gondolkodni, mielott kommentelsz, akkor menj a kuckucinfora, ott tarsakra talalsz! Sok sikert a harcodhoz, bar szerintem eloszor magadat kellene legyoznod!
 #129366  Szerző: kukac

@zoo: "El sem hiszed, de majdnem mindenben
egyetértek veled. De engem nem háborít fel,
ha olyat olvasok hogy valahol a cigányok
fosztogattak - mert van ilyen. Nem azt
olvasom ki belőle, hogy minden cigány
fosztogat, vagy hogy ezért fosztogat mert
cigány."
- itt valamit nagyon felre probalsz magyarazni, nem azert haborgok, mert ciganyok is bunoznek - merthat vannak koztuk, akik bunoznek - mintahogy a nem ciganyok kozott is. Az a felhaborito, ha ugy probaltok hibaztatni egy komplett kozosseget egy feltetelezes miatt, hogy nem is tudjatok, ki volt az elkoveto. Ez tipikusan prejudikacio, a kollektiv bunosseg feltetelezese csak azert mert teged valaha serelem ert az adott csoport egy egy tagja altal. Ettol meg nem lesz a teljes csoport bunozo, nem lehet elore megmondani egy betoresrol, hogy azt cigany kovette el, csak mert egyszer mar betort egy cigany hozzad! Plane nem hibaztatni emiatt egy egesz nepcsoportot! Aki igy gondolkodik, az sajat magarol allit ki egyfajta szegenysegi bizonyitvanyt, pont az ilyen szemlelet general egyfajta osszezarast, vedekezest egy adott nemzetben elo, mas etnikumu szuk kozosseg tagjai kozott (lasd mexikoiak, latin-amerikaiak, ciganyok, arabok, stb..)

"Biztos, hogy néhányan elragadtatták
magukat a témában...
Mint ahogy a probléma megléte sem a
cigányok hibája, úgy szerintem a kialakult
közhangulat sem az érintettek hibája. Lehet
valaki neveltetése bármilyen jó, ha felőrli a
környezete. Legyél a szenvedők iránt is
nyitott."
- en nyitott vagyok sok mindenre, de az eloiteletek irant nem tudok az lenni. Azert mert te szenvedsz valamitol, meg nincs jogod globaliasan mindenkit hibaztatni!
 #129365  Szerző: asr27

Lehet, hogy most figyelmeztetésben fogok részesülni, de nem érdekel!
kukac! Te akkora egy hülye barom nagyképű állat lehetsz, hogy az valami felháborító! Belekotyogsz óriási baromságokat az ügyembe, amikor kurvára de kurvára nem tudod az alapjait és, hogy milyen helyen élek (ezt nem is kívánom részletezni), milyen itt a közösség! Véded itt a cigányokat, amikor nap, mint nap azt hallani, hogy itt vertek meg valakit, ott fenyegettek meg valakit, ebbe a házba törtek be, abba a házba mentek be a tetőn keresztül, fejszével vágtak mellbe valakit, stb, stb, stb.......
és nem csak itt a Balaton mellett, de pl Gyálon is ugyanez megy!!!!

Kívánom, hogy egyszer te is járj így, ahogy mondjuk én jártam vagy az a több ezer ember, akiknek cigányok okoztak súlyos és maradandó kárt!!!!!
Rohadtul nem látod tisztán a dolgokat! Mi a f@sznak írsz itt ekkora hülyeségeket, amikor nem tudsz semmit, de semmit az ég világon?!!!!!!

és most még visszafogtam magam....
 #129364  Szerző: zoo

kukac írta: - nem az a lenyeg hogy hol elsz, hanem hogy emberileg hogyan gondolkodsz. Utobbi altalaban neveltetes kerdese. Feltetelezesek alapjan nem itelunk, nem prejudikalunk, kinezet alapjan nem dontunk! Attol meg nem lesz valaki tisztesseges, csak mert grofnak szuletett, es nem lesz bunozo, mert koldusnak. Tessek szepen egy kicsit mindenkinek magaba szallni es elgondolkodni: mit szolna hozza ha ezt a kirekesztest a sajat boren kellene megtapasztalnia egesz eleteben, vagy a csaladjanak...
El sem hiszed, de majdnem mindenben egyetértek veled. De engem nem háborít fel, ha olyat olvasok hogy valahol a cigányok fosztogattak - mert van ilyen. Nem azt olvasom ki belőle, hogy minden cigány fosztogat, vagy hogy azért fosztogat mert cigány.

Biztos, hogy néhányan elragadtatták magukat a témában...
Mint ahogy a probléma megléte sem a cigányok hibája, úgy szerintem a kialakult közhangulat sem az érintettek hibája. Lehet valaki neveltetése bármilyen jó, ha felőrli a környezete. Legyél a szenvedők iránt is nyitott.
 #129359  Szerző: kukac

@noartist: kedves noartist, a csordaszellem minden kozossegben megtalalja azokat a tagokat, akik csak egyutt erzik nagyon erosnek magukat. Ez ugyanugy megtalalhato az allatvilagban, vagy egyeb, nem etnikai alapu csoportosulasban (lasd. Szelsojobbos futballhuliganok). De ebbol meg nem kovetkezik az, amit te allitasz!
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 517