Legyen bèkessèg,szeretet eme fórum berkein belül...
Vita lezàrva.
Vita lezàrva.
Pasa írta: Mivel adminként nemigen működsz, viszont visszataszító dolgokat mutogatsz itt, amik piszok messze esnek a rádiós szakmától (de még az időjárástól is), egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül emellett.Utóbbit megértem, az időjáráshoz nem vonatkozik amiket írtak, de a fórumnak ez a része direkt nem a rádiózásról szól. Szóval ez ilyen kötetlen, ahogy a neve is mutatja. Csupán gondoltam megjegyzem.
Pasa írta: Mivel adminként nemigen működsz, viszont visszataszító dolgokat mutogatsz itt, amik piszok messze esnek a rádiós szakmától (de még az időjárástól is), egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül emellett. Az "élvezés" meg átvitt értelemben volt, írhattam volna, hogy ezen röhögsz, vagy ez tetszik, de ez egy szófordulat.nagyon sajnálom :((((((((((((((((
Amúgy meg mosolygós volt a vasárnap, de egyszercsak feljöttem ide a fórumra... :o
kukac írta:@pasa: ejjj, akkor bezzeg nem voltal ilyen finnyas amikor elmentel szavazni!...Dehogynem, ezért szavaztam jó helyre (de ezt te úgysem értheted).
kukac írta:@admin: mindenki magabol indul ki.Remélem, magadra értetted. Amúgy ismét jól benyaltál, te már itt örökös tag lettél, bárkit bármilyen hangnemben fikázhatsz.
adminisztrator írta:hello Pasa, jó újra látni téged. nem tudom, miért állítod, hogy erre élvezek. ezt visszautasítom. attól még, hogy érdekességképp beraktam, nem élvezek rá. mosolygós vasárnap estét neked!Mivel adminként nemigen működsz, viszont visszataszító dolgokat mutogatsz itt, amik piszok messze esnek a rádiós szakmától (de még az időjárástól is), egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül emellett. Az "élvezés" meg átvitt értelemben volt, írhattam volna, hogy ezen röhögsz, vagy ez tetszik, de ez egy szófordulat.
Pasa írta:hello Pasa, jó újra látni téged. nem tudom, miért állítod, hogy erre élvezek. ezt visszautasítom. attól még, hogy érdekességképp beraktam, nem élvezek rá.adminisztrator írta:7: http://youtu.be/8KZu0ECeMNkTe erre élvezel? Lángoló csigák, véres gyerekhulla, stb.
És ez itt milyen topik? Időjárás?
Fórumot adminjáról...
adminisztrator írta:7: http://youtu.be/8KZu0ECeMNkTe erre élvezel? Lángoló csigák, véres gyerekhulla, stb.