RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#130784  Szerző: noartist

Legyen bèkessèg,szeretet eme fórum berkein belül...
Vita lezàrva.
 #130774  Szerző: Csongii

Pasa írta: Mivel adminként nemigen működsz, viszont visszataszító dolgokat mutogatsz itt, amik piszok messze esnek a rádiós szakmától (de még az időjárástól is), egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül emellett.
Utóbbit megértem, az időjáráshoz nem vonatkozik amiket írtak, de a fórumnak ez a része direkt nem a rádiózásról szól. Szóval ez ilyen kötetlen, ahogy a neve is mutatja. Csupán gondoltam megjegyzem. :)
 #130770  Szerző: kukac

@pasa: "...Amúgy meg mosolygós volt a vasárnap, de
egyszercsak feljöttem ide a fórumra..." - "Vadasz, vadasz..." ;)
 #130769  Szerző: kukac

@Pasa: "Dehogynem, ezért szavaztam jó helyre (de ezt
te úgysem értheted)." - valoban nem ertem, de a jackass-t sem ertettem. Most akkor en hulye vagyok, vagy az a hulye aki a sajat tokeit nyomoritja a kamerak elott?!
"kukac írta:
@admin: mindenki magabol indul ki.
Remélem, magadra értetted. Amúgy ismét jól
benyaltál, te már itt örökös tag lettél, bárkit
bármilyen hangnemben fikázhatsz." - en ezt nem igy gondolom, kettonk kozott az a kulonbseg hogy en ok nelkul senkit nem szoktam "fikazni", talan ezert nezik el nekem hogy neha jartatom a szamat. Veled ellentetben senkinek nem nyaltam be. De ha te ezt magadra veszed, akkor nem velem van a problema...
 #130764  Szerző: markfelt

Pasa írta: Mivel adminként nemigen működsz, viszont visszataszító dolgokat mutogatsz itt, amik piszok messze esnek a rádiós szakmától (de még az időjárástól is), egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül emellett. Az "élvezés" meg átvitt értelemben volt, írhattam volna, hogy ezen röhögsz, vagy ez tetszik, de ez egy szófordulat.
Amúgy meg mosolygós volt a vasárnap, de egyszercsak feljöttem ide a fórumra... :o
nagyon sajnálom :((((((((((((((((
 #130753  Szerző: Glenn

kukac írta:@pasa: ejjj, akkor bezzeg nem voltal ilyen finnyas amikor elmentel szavazni!... :)
Dehogynem, ezért szavaztam jó helyre (de ezt te úgysem értheted).
kukac írta:@admin: mindenki magabol indul ki.
Remélem, magadra értetted. Amúgy ismét jól benyaltál, te már itt örökös tag lettél, bárkit bármilyen hangnemben fikázhatsz.
adminisztrator írta:hello Pasa, jó újra látni téged. nem tudom, miért állítod, hogy erre élvezek. ezt visszautasítom. attól még, hogy érdekességképp beraktam, nem élvezek rá. mosolygós vasárnap estét neked!
Mivel adminként nemigen működsz, viszont visszataszító dolgokat mutogatsz itt, amik piszok messze esnek a rádiós szakmától (de még az időjárástól is), egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül emellett. Az "élvezés" meg átvitt értelemben volt, írhattam volna, hogy ezen röhögsz, vagy ez tetszik, de ez egy szófordulat.
Amúgy meg mosolygós volt a vasárnap, de egyszercsak feljöttem ide a fórumra... :o
 #130732  Szerző: kukac

@admin: mindenki magabol indul ki.
 #130730  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:7: http://youtu.be/8KZu0ECeMNk
Te erre élvezel? Lángoló csigák, véres gyerekhulla, stb.
És ez itt milyen topik? Időjárás?
Fórumot adminjáról... :hit:
hello Pasa, jó újra látni téged. nem tudom, miért állítod, hogy erre élvezek. ezt visszautasítom. attól még, hogy érdekességképp beraktam, nem élvezek rá.

mosolygós vasárnap estét neked!
 #130725  Szerző: kukac

@pasa: ejjj, akkor bezzeg nem voltal ilyen finnyas amikor elmentel szavazni!... :)
 #130722  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:7: http://youtu.be/8KZu0ECeMNk
Te erre élvezel? Lángoló csigák, véres gyerekhulla, stb.
És ez itt milyen topik? Időjárás?
Fórumot adminjáról... :hit:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 209