"Kész, erre egyszerűen nem lehet semmit reagálni. Mintha a falnak beszélnék. Őszinte részvétem neked az IQ-d miatt, miközben picit irigyellek, hogy te így is boldog vagy magaddal. Mehetsz vadászni, az olyan okosoknak való sport."
- kedves vadasz, képtelen vagy megugrani a sajat korlataidat! pedig tobbszor mondtam mar hogy ne magadbol indulj ki!
"Úgy gondolom, ezt a vitát zárjuk be, mert felesleges. Nektek nincs rossz tapasztalatotok, nekem (nekünk) sok van. Ti szeressétek csak a cigányokat, én nem fogom. Semelyik más néppel semmi bajom, tehát nem vagyok rasszista. Viszont emberekkel dolgozom 26 éve, pontos képet tudok alkotni mindenkiről. Ennyi."
- nincs vita, mondod a magadet, megy a rasszista duma, keresed az igazad es gorcsosen probalod igazolni az igazolhatatlant. az hogy kinek kivel milyen rossz tapasztalatai vannak, meg nem jogositja fel hogy altalanositson ezek alapjan! mondok egy peldat: ha en hulyenek tartok egy bizonyos Pasat, meg nem gondolom azt hogy minden Pasa hulye lenne - ha beloled indulok ki akkor gondolhatnam, de inkabb hagyom a te gondolataidat... "...vadasz, vadasz..."