Ezzel meg en nem ertek egyet, a danko jellegu zenei hangzas sajatossaga hogy negyven evig kozephullamon hallgatta mindenki, egyfajta arculatnak is tekintheto a fos hangzas. Egyaltalan nem problema ha visszakerulne kh-ra. Senki nem problemazna rajta, ez nem egy audiofil mufaj. Ennek a mufajnak az igenyszintje az igenytelenseg, gyakorlatilag a kapanyelen megszololal, folosleges barmilyen korszeru akusztikai megoldast is pazarolni ra, ez ha kh-n megy, akkor is meg lesz a hallgatotabora, ha meg fm-en megy, akkor se lesz tobb hallgatoja mint amennyi van.
adminisztrator írta:az 1996-os, már nem aktuális médiatörvény szerint valóban, kereskedelmié kéne legyen, de az új szerint nem...Nem értek ezzel egyet. Zene nem való AM-re, és a Dankón zene van, méghozzá egyfolytában. Magyar népzene, nóta, mulatós, kerrádióban vállalhatatlan műfajokra is van igény. A Dankónak komoly hallgatottsága van.
én azért bízom abban, hogy elfelejtik előbb-utóbb ezt a dankó őrületet (középhullámon mehetne azért, pl. a katolikus rádió helyén)... de az szerintem jó, hogy a kossuth a legnagyobb hálózatot megkapta.
Én épp a Kossuth Rádiót hagytam volna a középhullámon. Solt és néhány határmenti átjátszó lefedné az országot, és azon túlnyomórészt szöveg van.
És nagyon kellett volna az a két országos kereskedelmi hálózat.