RADIOSITE Fórum

• Class FM

#131049  Szerző: kukac

Ezzel meg en nem ertek egyet, a danko jellegu zenei hangzas sajatossaga hogy negyven evig kozephullamon hallgatta mindenki, egyfajta arculatnak is tekintheto a fos hangzas. Egyaltalan nem problema ha visszakerulne kh-ra. Senki nem problemazna rajta, ez nem egy audiofil mufaj. Ennek a mufajnak az igenyszintje az igenytelenseg, gyakorlatilag a kapanyelen megszololal, folosleges barmilyen korszeru akusztikai megoldast is pazarolni ra, ez ha kh-n megy, akkor is meg lesz a hallgatotabora, ha meg fm-en megy, akkor se lesz tobb hallgatoja mint amennyi van.
 #131048  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:az 1996-os, már nem aktuális médiatörvény szerint valóban, kereskedelmié kéne legyen, de az új szerint nem... :)
én azért bízom abban, hogy elfelejtik előbb-utóbb ezt a dankó őrületet (középhullámon mehetne azért, pl. a katolikus rádió helyén)... de az szerintem jó, hogy a kossuth a legnagyobb hálózatot megkapta.
Nem értek ezzel egyet. Zene nem való AM-re, és a Dankón zene van, méghozzá egyfolytában. Magyar népzene, nóta, mulatós, kerrádióban vállalhatatlan műfajokra is van igény. A Dankónak komoly hallgatottsága van.
Én épp a Kossuth Rádiót hagytam volna a középhullámon. Solt és néhány határmenti átjátszó lefedné az országot, és azon túlnyomórészt szöveg van.
És nagyon kellett volna az a két országos kereskedelmi hálózat. :(
 #131041  Szerző: markfelt

Pasa írta:
djlacee írta:Hát persze, csak az állam darabolhat fel egy országos frekvenciacsomagot :hit:
Igen, ez egy nagyon durva dolog volt. És szerintem jogellenes is, mivel a második országos hálózat egységesen egy kereskedelmi rádióé kellene, hogy legyen a Médiatörvény szerint.
(legalábbis így tudom)
az 1996-os, már nem aktuális médiatörvény szerint valóban, kereskedelmié kéne legyen, de az új szerint nem... :)
én azért bízom abban, hogy elfelejtik előbb-utóbb ezt a dankó őrületet (középhullámon mehetne azért, pl. a katolikus rádió helyén)... de az szerintem jó, hogy a kossuth a legnagyobb hálózatot megkapta.
 #131037  Szerző: Glenn

djlacee írta:Hát persze, csak az állam darabolhat fel egy országos frekvenciacsomagot :hit:
Igen, ez egy nagyon durva dolog volt. És szerintem jogellenes is, mivel a második országos hálózat egységesen egy kereskedelmi rádióé kellene, hogy legyen a Médiatörvény szerint.
(legalábbis így tudom)
 #131033  Szerző: kukac

egon2 írta:A Danubius Rádiónak "Az én rádióm"volt a szlogenje.
A Neo FM megszűnésével a Class Fm nem pályázott a Neo Fm szentesi frekvenciájára?Mert a Class FM lefedettsége 69% ,a egykori Neo FM (ex Sláger)lefedettsége 81% volt.
érdekes, pedig megesküdtem volna rá...
 #131032  Szerző: djlacee

Pasa írta:
egon2 írta:A Neo FM megszűnésével a Class Fm nem pályázott a Neo Fm szentesi frekvenciájára?
Hogy a rákba pályázhatott volna, mikor ezek egységes országos frekvenciacsomagok voltak?
A Class FM kapta a Danubius frekijeit, a Neo FM meg a Slágerét. Ez megbonthatatlan volt, mint a szovjetmagyarkonzerv anno...
Hát persze, csak az állam darabolhat fel egy országos frekvenciacsomagot :hit:
 #131026  Szerző: Glenn

egon2 írta:A Neo FM megszűnésével a Class Fm nem pályázott a Neo Fm szentesi frekvenciájára?
Hogy a rákba pályázhatott volna, mikor ezek egységes országos frekvenciacsomagok voltak?
A Class FM kapta a Danubius frekijeit, a Neo FM meg a Slágerét. Ez megbonthatatlan volt, mint a szovjetmagyarkonzerv anno...
 #131020  Szerző: egon2

A Danubius Rádiónak "Az én rádióm"volt a szlogenje.
A Neo FM megszűnésével a Class Fm nem pályázott a Neo Fm szentesi frekvenciájára?Mert a Class FM lefedettsége 69% ,a egykori Neo FM (ex Sláger)lefedettsége 81% volt.
 #131018  Szerző: kukac

Hat kepzeld vaaan, nemkellrohognijoooo?! :)
 #131016  Szerző: Glenn

kukac írta:van aki engem is jofejnek tart :)
:o :o :o :o :o :o
:troll:
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 510