kukac írta:vadasz, vadasz, en nem vagyok cigany, de ezt csak egy igazan primitiv, neveletlen rasszista hozhatja fel egy vitaban a masik ember ellen mint sertest - engem viszont ezzel nem tudsz megserteni, legalabb ebbol is latszik hogy mennyit ersz te mint ember
ha pedig egy egyszeru mondatot sem tudsz ertelmezni akkor pedig nem az en iq-mmal van gond.
ugyan miert is kellene nekem a rendorsegen csucsulnom? Ezt fejtsd csak ki legy szives egy kicsit bovebben, mert igazan erdekelne 
Látod, milyen primitív élőlény vagy te, sértegetsz, de ha valaki visszavág (pláne, ha igaza van), rögtön szétszakadsz az idegtől. Ha én náci, te minimum cigány vagy. Ennyi.
Te rendőröztél itt, erre jött a kontra, de neked ez is magaslabda. Ütődött...
kukac írta:nem tudom hogy az "ilyesfajta muvesz" a te ertelmezesedben mennyire szol az illeto tehetsegenek es mennyire a szarmazasanak (nagyjabol kitalalhato, te hogyan is gondolkodsz a masik emberrol), de ettol fuggetlenul o az evek soran lehet hogy nalad azert tobb minden letett mar az asztalra...
Látod, megint két dologról szól a makogásod. Egyik, hogy engem sértegess, a másik meg, hogy fingod nincs a témáról. Ajánlom figyelmedbe Admin előbbi hozzászólását. Bizonyám, annyira elvakított téged a vélt nagyságod, hogy már csak a fogást keresed rajtam, más hsz-t nem is látsz itt. Te szerencsétlen stüszivadász (azaz tökfelső)...