RADIOSITE Fórum

• Zene

#131379  Szerző: kukac

adminisztrator írta:amikor valaki magyarul rappel, az eleve :)
nekem nem a magyarul reppeléssel van igazából gondom, hanem amikor azt képzeli a mikrofonzsivány hogy bronxban tolja valami gettóban - na ott bukott is a hitelesség. kb. olyan a dolog mint amikor a cigányzenét egy egyébként nem cigány származású előadó próbálja autentikusan (re)prezentálni - az gáz tud lenni... igaz Pasa? Te értesz a témához!... ;D
 #131371  Szerző: markfelt

amikor valaki magyarul rappel, az eleve :)
 #131369  Szerző: noartist

Kíváncsi vagyok, ezeknek az idiótáknak összesen van-e az IQ hányadosuk 30..
Végignéztem az összes 444-féle rapháború videót,de látom,elég sok fiatalnak kéne egy nagyon alapos agymosás.
Mi a jó ezekben?Lendületből össze tudok rakni egy "számot" én is,az alapszavakon nem kell sokat agyalni...
 #131361  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:vadasz, vadasz, en nem vagyok cigany, de ezt csak egy igazan primitiv, neveletlen rasszista hozhatja fel egy vitaban a masik ember ellen mint sertest - engem viszont ezzel nem tudsz megserteni, legalabb ebbol is latszik hogy mennyit ersz te mint ember :) ha pedig egy egyszeru mondatot sem tudsz ertelmezni akkor pedig nem az en iq-mmal van gond. ;) ugyan miert is kellene nekem a rendorsegen csucsulnom? Ezt fejtsd csak ki legy szives egy kicsit bovebben, mert igazan erdekelne :D
Látod, milyen primitív élőlény vagy te, sértegetsz, de ha valaki visszavág (pláne, ha igaza van), rögtön szétszakadsz az idegtől. Ha én náci, te minimum cigány vagy. Ennyi. :stare:
Te rendőröztél itt, erre jött a kontra, de neked ez is magaslabda. Ütődött... :hehe:
- már megint bagoly-üzemmódba kapcsoltál te kis huncut, még a végén megtévesztesz :D
mindjárt szééétszakadok az idegtőőől... :D
primitívnek inkább azt hívják, aki egy vitában az érvek helyett személyeskedéssel válaszol - ja, hogy ez rád illik? D
ha én minimum cigány vagyok, akkor te maximum náci vagy? mi ez, valami mértékegység nálatok rasszistáknál? amikor összegyűltök egy kis karlendítgetésre, akkor megy a méregetés, ki mekkora fajtiszta és kiben hány liter árjavér folyik? nagyon vicces lehet...:D
viszont kérlek segíts már nekem egy kicsit, mert nem nagyon találom azt a nagy "kontrát" a rendőrzős sztoridban amire célzol.
kukac írta:nem tudom hogy az "ilyesfajta muvesz" a te ertelmezesedben mennyire szol az illeto tehetsegenek es mennyire a szarmazasanak (nagyjabol kitalalhato, te hogyan is gondolkodsz a masik emberrol), de ettol fuggetlenul o az evek soran lehet hogy nalad azert tobb minden letett mar az asztalra...
Látod, megint két dologról szól a makogásod. Egyik, hogy engem sértegess, a másik meg, hogy fingod nincs a témáról. Ajánlom figyelmedbe Admin előbbi hozzászólását. Bizonyám, annyira elvakított téged a vélt nagyságod, hogy már csak a fogást keresed rajtam, más hsz-t nem is látsz itt. Te szerencsétlen stüszivadász (azaz tökfelső)... :D
- makmak, rajtad nem nagyon kell fogást keresni, te magad vagy egy nagy fogás :D
azt a viccet ugye ismered, aminek a poénját rád írták: -"vadász vadász, te szopni jársz ide!..." :troll:
 #131360  Szerző: Csongii

:gülü2: :unott:
 #131359  Szerző: Glenn

kukac írta:vadasz, vadasz, en nem vagyok cigany, de ezt csak egy igazan primitiv, neveletlen rasszista hozhatja fel egy vitaban a masik ember ellen mint sertest - engem viszont ezzel nem tudsz megserteni, legalabb ebbol is latszik hogy mennyit ersz te mint ember :) ha pedig egy egyszeru mondatot sem tudsz ertelmezni akkor pedig nem az en iq-mmal van gond. ;) ugyan miert is kellene nekem a rendorsegen csucsulnom? Ezt fejtsd csak ki legy szives egy kicsit bovebben, mert igazan erdekelne :D
Látod, milyen primitív élőlény vagy te, sértegetsz, de ha valaki visszavág (pláne, ha igaza van), rögtön szétszakadsz az idegtől. Ha én náci, te minimum cigány vagy. Ennyi. :stare:
Te rendőröztél itt, erre jött a kontra, de neked ez is magaslabda. Ütődött... :hehe:
kukac írta:nem tudom hogy az "ilyesfajta muvesz" a te ertelmezesedben mennyire szol az illeto tehetsegenek es mennyire a szarmazasanak (nagyjabol kitalalhato, te hogyan is gondolkodsz a masik emberrol), de ettol fuggetlenul o az evek soran lehet hogy nalad azert tobb minden letett mar az asztalra...
Látod, megint két dologról szól a makogásod. Egyik, hogy engem sértegess, a másik meg, hogy fingod nincs a témáról. Ajánlom figyelmedbe Admin előbbi hozzászólását. Bizonyám, annyira elvakított téged a vélt nagyságod, hogy már csak a fogást keresed rajtam, más hsz-t nem is látsz itt. Te szerencsétlen stüszivadász (azaz tökfelső)... :D
 #131353  Szerző: kukac

@Pasa: "Egyetértek. Sajnos tele a magyar zenei élet
ilyesfajta művészekkel, sőt (hogy csak a
"Dopeman" nevű rettenetet említsem)." - nem tudom hogy az "ilyesfajta muvesz" a te ertelmezesedben mennyire szol az illeto tehetsegenek es mennyire a szarmazasanak (nagyjabol kitalalhato, te hogyan is gondolkodsz a masik emberrol), de ettol fuggetlenul o az evek soran lehet hogy nalad azert tobb minden letett mar az asztalra...
 #131352  Szerző: kukac

@Pasa: "Cigóbácsi, megint beszóttá? Télleg a
rendőrségen kéne már csücsülnöd, vagy
esetleg újra megléptél?
Mit kopizzak és hova? IQ-bajnok.." - vadasz, vadasz, en nem vagyok cigany, de ezt csak egy igazan primitiv, neveletlen rasszista hozhatja fel egy vitaban a masik ember ellen mint sertest - engem viszont ezzel nem tudsz megserteni, legalabb ebbol is latszik hogy mennyit ersz te mint ember :) ha pedig egy egyszeru mondatot sem tudsz ertelmezni akkor pedig nem az en iq-mmal van gond. ;) ugyan miert is kellene nekem a rendorsegen csucsulnom? Ezt fejtsd csak ki legy szives egy kicsit bovebben, mert igazan erdekelne :D
 #131349  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:maradhatunk annyiban, hogy Ákos jó zenész, de nagyon irritáló jelenség, és ez független a politikai preferenciáitól.
Egyetértek. Sajnos tele a magyar zenei élet ilyesfajta művészekkel, sőt (hogy csak a "Dopeman" nevű rettenetet említsem).
igen, dopeman, aki liberális megmondóemberré próbál avanzsálni némi rtl-es fejtágítás után, közben pedig egy ortó faszparaszt, maximum 50-es iq-val.
 #131344  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:maradhatunk annyiban, hogy Ákos jó zenész, de nagyon irritáló jelenség, és ez független a politikai preferenciáitól.
Egyetértek. Sajnos tele a magyar zenei élet ilyesfajta művészekkel, sőt (hogy csak a "Dopeman" nevű rettenetet említsem).
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 145