radiogyuri5600 írta:A hajnali órákban a "régi" r1-es zenék forognak, ami anno össze volt pakolva aránylag jól.....annak a "sok" hallgatónak, aki a hajnali órákban rádiót hallgat.
radiogyuri5600 írta:A hajnali órákban a "régi" r1-es zenék forognak, ami anno össze volt pakolva aránylag jól.....annak a "sok" hallgatónak, aki a hajnali órákban rádiót hallgat.
molnarb írta:Szerintem ez mondjuk a gyereknap miatt ilyen... egy másik vasárnap lehet másképp szólna, bár tény, hogy a megszólalásoktól eltekintve is vannak vele gondok, mármint korábbi önmagához képest.erre nincs indok. semmi! ilyet egyszerűen nem csinálunk, soha!
Richmonde írta:Szerintem Fly-nak kicsit rossz érzése lehet, hogy mivé lett a brand... Bognár Tomiról már nem is beszélve. Mindenesetre azért örülök, hogy 8 évig a része lehettem a R1-nek és nem hittem volna, hogy valaha visszasírom azokat az időket, pedig DE!azt gondolom hogy hiba volt a brand-tulajdonosnak kiadni a kezéből az arculatot a szétváláskor.
dkemeny77 írta:jó mi?!kukac írta:Kösz kukacdjlacee írta:De amúgy jó lenne már tényleg, ha valaki felvenne 1-2 órát, hogy mégis miről van szór1bcs_20140525_1200-1400
kukac írta:Kösz kukacdjlacee írta:De amúgy jó lenne már tényleg, ha valaki felvenne 1-2 órát, hogy mégis miről van szór1bcs_20140525_1200-1400
djlacee írta:Kösz, de éterben nem ilyen minőségű, ugye?nem, csak sajnáltam rá a szalagot...