RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#131550  Szerző: kukac

radiogyuri5600 írta:A hajnali órákban a "régi" r1-es zenék forognak, ami anno össze volt pakolva aránylag jól.....
annak a "sok" hallgatónak, aki a hajnali órákban rádiót hallgat.
 #131536  Szerző: kukac

molnarb írta:Szerintem ez mondjuk a gyereknap miatt ilyen... egy másik vasárnap lehet másképp szólna, bár tény, hogy a megszólalásoktól eltekintve is vannak vele gondok, mármint korábbi önmagához képest.
erre nincs indok. semmi! ilyet egyszerűen nem csinálunk, soha!
 #131533  Szerző: molnarb

Szerintem ez mondjuk a gyereknap miatt ilyen... egy másik vasárnap lehet másképp szólna, bár tény, hogy a megszólalásoktól eltekintve is vannak vele gondok, mármint korábbi önmagához képest.
 #131523  Szerző: kukac

Richmonde írta:Szerintem Fly-nak kicsit rossz érzése lehet, hogy mivé lett a brand... Bognár Tomiról már nem is beszélve. Mindenesetre azért örülök, hogy 8 évig a része lehettem a R1-nek és nem hittem volna, hogy valaha visszasírom azokat az időket, pedig DE!
azt gondolom hogy hiba volt a brand-tulajdonosnak kiadni a kezéből az arculatot a szétváláskor.
 #131522  Szerző: Richmonde

Szerintem Fly-nak kicsit rossz érzése lehet, hogy mivé lett a brand... Bognár Tomiról már nem is beszélve. Mindenesetre azért örülök, hogy 8 évig a része lehettem a R1-nek és nem hittem volna, hogy valaha visszasírom azokat az időket, pedig DE!
 #131481  Szerző: djlacee

Kösz, de éterben nem ilyen minőségű, ugye?
:troll:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 44