RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#131646  Szerző: egon2

7 éves lesz Június 1.én a "zenei"Petőfi Rádió.
Azóta azért sokat változott az előnyére.Már nem MP3 lejátszóként működik.
 #131627  Szerző: Gyurii

csengi írta:A szentesi adó valamiért akadozik
Jó lenne ha tekernének rajta kicsit, karbantartás gyanánt liftel a kocsiba a vétel..
 #131386  Szerző: csengi

A szentesi adó valamiért akadozik
 #131384  Szerző: Ivoa

kondalyuk írta:Sziasztok!

Lenne valakinek valamilyen felvétele a Petőfi rádióból a 2007-2011-es időszakból, amikor még használták az "MR2" azonosítót? Nagyon régóta keresek, mert már alig emlékszem a rádió arculatára abból az időből. Visszamentem ebben a fórumban, de a linkek már nem jók.

Előre is köszönöm :)
A "PePePetőfi Rádió" helyett csak annyit mondtak: "MR2- Petőfi Rádió. Nagyon zene!" (Most nem tudom, mi a szlogen.)
RDS-ben meg váltakozva ugrált az "MR2" és a "PETOFI".
 #131367  Szerző: markfelt

kondalyuk írta:Sziasztok!

Lenne valakinek valamilyen felvétele a Petőfi rádióból a 2007-2011-es időszakból, amikor még használták az "MR2" azonosítót? Nagyon régóta keresek, mert már alig emlékszem a rádió arculatára abból az időből. Visszamentem ebben a fórumban, de a linkek már nem jók.

kb. tök ugyanez volt az arculata, mint most, leszámítva az ákos-förmedvényeket.
 #131365  Szerző: kondalyuk

Sziasztok!

#128347  Szerző: ryan

adminisztrator írta:Popovics "Muzsika" László
Popovics "SzaboTamastUtanzomA_hangommal_" Laszlo. Nem valo oda.
 #128339  Szerző: bd95

Két észrevétel:

- 8 bites szignál? Wtf?

- egyre többet csináljak a híreknél, hogy hírek, közlekedés, híradó vége szignál, és utána az időjárás. Wtf?
 #127065  Szerző: eLevente

Mostanában úgy érzem, mintha a különböző "dolgok"(pl. zene, beszéd) hangereje nem lenne egyenlő, a híreknél pl. sokkal hangosabb a szöveg, mint előtte a reklám volt, és utána is halkabb a zene.
Más nem vett ilyet észre?
  • 1
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 627