Szerintem ez mar paranoia.Attol nem félnek,hogy ezért a sok technikai bakiért nem fogjak öket hallgatni?Nevetséges.
MikySoft írta:jó természetes meg nézés/hallgatás után törlöm őket és ha lehet megszerzem legálisan.Mauro írta:Csak példának mondtam öket.Ez most így kellett ide.
torrent DC++ emule. Olyan DVD filmeket megtaláltam szinkronosan ami MO-n nincsenek meg rengetek zenét albumot is.
Mauro írta:Csak példának mondtam öket.Ez most így kellett ide.
torrent DC++ emule. Olyan DVD filmeket megtaláltam szinkronosan ami MO-n nincsenek meg rengetek zenét albumot is.
Szabi írta:Csak példának mondtam öket.Mauro írta:Dream dance, Future trance meg hasonló albumok legujabb zenék vannak. Meg én rádiók is hallgatása nélkül megtalálom legujabb számokat.Nem akarok okoskodni, de ezeken az albumokon a RiseFM zenei kínálatát még csak nem is súroló zenék vannak (nem mondtam, hogy jobb, vagy rosszabb, még mielőtt valaki hupákolna)... Másrészt meg lehet, hogy Te megtalálod, de a többség nem, sőt, azt se tudja honnan kell letölteni (le se akarja tölteni), egyszerűen csak a kívánságműsorban szeretné őket kérni.
Most itt arról volt szó, hogy a RiseFM miért titkolja el a dalcímeket. Ezt a "mert nem fognak minket hallgatni" dumát nem tudom elfogadni.
Mauro írta:Dream dance, Future trance meg hasonló albumok legujabb zenék vannak. Meg én rádiók is hallgatása nélkül megtalálom legujabb számokat.Nem akarok okoskodni, de ezeken az albumokon a RiseFM zenei kínálatát még csak nem is súroló zenék vannak (nem mondtam, hogy jobb, vagy rosszabb, még mielőtt valaki hupákolna)... Másrészt meg lehet, hogy Te megtalálod, de a többség nem, sőt, azt se tudja honnan kell letölteni (le se akarja tölteni), egyszerűen csak a kívánságműsorban szeretné őket kérni.
Szabi írta:Dream dance, Future trance meg hasonló albumok legujabb zenék vannak. Meg én rádiók is hallgatása nélkül megtalálom legujabb számokat.Mauro írta:És honnan tudják, hogy mit kell letölteni, ha nem hallgatják a rádiót?Szabi írta:Mert a hallgatók nem unják meg a letöltött zenéiket 1 hét után és nem kíváncsiak az újdonságokra?De igen. Azért töltik le azt is.
Mauro írta:És honnan tudják, hogy mit kell letölteni, ha nem hallgatják a rádiót?Szabi írta:Mert a hallgatók nem unják meg a letöltött zenéiket 1 hét után és nem kíváncsiak az újdonságokra?De igen. Azért töltik le azt is.
Szabi írta:Mert a hallgatók nem unják meg a letöltött zenéiket 1 hét után és nem kíváncsiak az újdonságokra?De igen. Azért töltik le azt is.
Flash írta: Egyrészt, mert bunkó parasztok, másrészt azért, mert attól rettegnek, hogy más rádiók lenyúlják az ő zenéiket, valamint az is az agymenésük, hogy ha a hallgatók letöltik a zenéket, akkor a kutya sem fogja hallgatni a rádiót.Ha ez tényleg így van, akkor ez nevetséges. Más rádiók is megmondják milyen számokat játszanak (így bárki letöltheti őket), mégis hallgatják őket. Aki rádiót hallgat az szerintem nem azért teszi, mert nem tudja honnan letölteni az adott számokat, hanem többet szeretne egy mp3 lejátszónál (műsorvezetést, hasznos infókat, egy kis híreket, programajánlót, szórakoztató műsort).