RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#13189  Szerző: RXon

Szerintem ez mar paranoia.Attol nem félnek,hogy ezért a sok technikai bakiért nem fogjak öket hallgatni?Nevetséges.
 #13186  Szerző: Mauro

Max egyszeri meg nézésre.
 #13182  Szerző: Mauro

MikySoft írta:
Mauro írta:Csak példának mondtam öket.
torrent DC++ emule. Olyan DVD filmeket megtaláltam szinkronosan ami MO-n nincsenek meg rengetek zenét albumot is.
Ez most így kellett ide.
jó természetes meg nézés/hallgatás után törlöm őket és ha lehet megszerzem legálisan.
 #13181  Szerző: rsite1

Mauro írta:Csak példának mondtam öket.
torrent DC++ emule. Olyan DVD filmeket megtaláltam szinkronosan ami MO-n nincsenek meg rengetek zenét albumot is.
Ez most így kellett ide.
 #13180  Szerző: Mauro

Szabi írta:
Mauro írta:Dream dance, Future trance meg hasonló albumok legujabb zenék vannak. Meg én rádiók is hallgatása nélkül megtalálom legujabb számokat.
Nem akarok okoskodni, de ezeken az albumokon a RiseFM zenei kínálatát még csak nem is súroló zenék vannak (nem mondtam, hogy jobb, vagy rosszabb, még mielőtt valaki hupákolna)... Másrészt meg lehet, hogy Te megtalálod, de a többség nem, sőt, azt se tudja honnan kell letölteni (le se akarja tölteni), egyszerűen csak a kívánságműsorban szeretné őket kérni.

Most itt arról volt szó, hogy a RiseFM miért titkolja el a dalcímeket. Ezt a "mert nem fognak minket hallgatni" dumát nem tudom elfogadni.
Csak példának mondtam öket.
 #13179  Szerző: MrG

Mauro írta:Dream dance, Future trance meg hasonló albumok legujabb zenék vannak. Meg én rádiók is hallgatása nélkül megtalálom legujabb számokat.
Nem akarok okoskodni, de ezeken az albumokon a RiseFM zenei kínálatát még csak nem is súroló zenék vannak (nem mondtam, hogy jobb, vagy rosszabb, még mielőtt valaki hupákolna)... Másrészt meg lehet, hogy Te megtalálod, de a többség nem, sőt, azt se tudja honnan kell letölteni (le se akarja tölteni), egyszerűen csak a kívánságműsorban szeretné őket kérni.

Most itt arról volt szó, hogy a RiseFM miért titkolja el a dalcímeket. Ezt a "mert nem fognak minket hallgatni" dumát nem tudom elfogadni.
 #13178  Szerző: Mauro

Szabi írta:
Mauro írta:
Szabi írta:Mert a hallgatók nem unják meg a letöltött zenéiket 1 hét után és nem kíváncsiak az újdonságokra?
De igen. Azért töltik le azt is. :)
És honnan tudják, hogy mit kell letölteni, ha nem hallgatják a rádiót?
Dream dance, Future trance meg hasonló albumok legujabb zenék vannak. Meg én rádiók is hallgatása nélkül megtalálom legujabb számokat.
 #13175  Szerző: MrG

Mauro írta:
Szabi írta:Mert a hallgatók nem unják meg a letöltött zenéiket 1 hét után és nem kíváncsiak az újdonságokra?
És honnan tudják, hogy mit kell letölteni, ha nem hallgatják a rádiót?
 #13173  Szerző: Mauro

• 1
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 470