RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13237  Szerző: rsite1

Reméljük lekapcsolták ezt a szennyet. Lehet robbantani a komcsi-fészket?
 #13224  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:hoztak egy bírósági végzést hogy zárjon be a gosk...és ők még a bíróságra is szarnak, csinálják tovább
mondjuk, ha nem voltak ott az ítéletkor, akkor azt ugye ki kell postázni nekik, amit nem vesznek át, megpróbálják újra, satöbbi, ez mind időbe telik. de a lényegen nem változtat. ha ők nem kapcsolják le, akkor majd lekapcsolja helyettük más: pl. nhh, vagy bírósági végrehajtók.
 #13220  Szerző: mjoel

NagyBela írta:
sivakgabor írta:Amugy szerintem nem a hallgatók tehetnek róla hogy megszünik a gold fm hanem a műsorvezetők szerintem...
Kezdjük az elején nem mindegy, hogy rádiót üzemeltetsz vagy csak szimplán rádió tulajdonos vagy. Sok esetben a második az ami jellemzi a médiák többségét. A rádiónak van egy tulajdonosa és kész. Álltalában ezek a tulajdonosok meg választanak, olyan ebereket a rádió vezetésére akiknek gőze sincs a rádiózásról. A rádió vezetők pedig meg választanak, olyan ebereket akiket mi műsorvezetőknek hívunk. Van egy műsorstruktúra amit annó beigértek az ortt- nek álltalában a rádiók 95% csak beígérte, mert a valóságaban nem is azt csinálja. Ezután a rádió vezetője meg mondja a műsorvezetőnek mit kell csinálnia és azt csinálja. A műsorvezető nem tehet arról, hogy egy rádiót jól, vagy épp nem jól vezetnek, ő csak egy bábú amit a rádió vezetője, úgy mozgat ahogy akar. Az persze más kérdés, hogy az adott műsorvezető alkalmas e a kiválasztott pozicíó betöltésére. Általában minden rádióban van olyan aki nem a mikrofonmögé való de ott van. Ebben az esetben is szerintem a Gold Fm is csak egyoldalú komunikációt folytat. Talán egyedül a kívánság műsor az ami kétírányú, de a többi műsor ténleg csak egyoldalú ők küldik az infót te meg fogadod vagy nem. Azt már mindenki saját maga dönti el. Ellenben egy rádiónak pont arról kellene szólnia, hogy kétírányú a komunikáció, egyedi és valóban a hallgatóért van. A Gold Fm-ből is lehetne egy frapáns helyi rádiót csinálni csak hát ugye amit már említettem vezetőség. Nekem lenne egy két jó ötletem... :D
Üdv.
 #13219  Szerző: centerweb

Miért mondja mindenki, hogy rossz az Express?
Nem rossz, csak viszonylag sokszor elég alapvető hibákat vétenek, és már elég régóta. De úgy tűnik, lesz*rják.
 #13217  Szerző: VidámSrác

sivakgabor írta:UGY HALLOTTAM EGYES EMBEREKTŐL HOGY Rádió 1 lesz miskolcon is.
ennek gyakorlatilag annyi az esélye, mint bármilyen más rádiónak. mivel a frekvenciát majd újrapályáztatják, lehet akár a rádió 1-is, lehet más, hálózatban működő rádió, de akár egy új helyi alakulat is. szóval ma ezt senki sem mondhatja biztosra, nincs eldöntve a dolog.
sivakgabor írta:Amugy szerintem nem a hallgatók tehetnek róla hogy megszünik a gold fm hanem a műsorvezetők szerintem...
ők sem, a műsorvezetők csak teszik a dolgukat: műsort vezetnek. mindegyikük csak egy pont a gépezetben, őket nem lehet okolni, sokkal inkább a menedzsmentet, a cégcsoport vezetőségét azért, mert "elfelejtettek" a műsorszolgáltatásért fizetni. egy rádió pénzügyeihez pedig egy egyszerű, mezei műsorvezetőnek nincs sok köze.
 #13216  Szerző: Johnny

mjoel írta:
Zoey írta:Miért mondja mindenki, hogy rossz az Express ?
Ezt nem mondjuk, hanem sajons ez tény.
Szerintem teljesen jó egy vidéki rádiónak. De ezt a témát ne itt pls.

Szerintem tüntetést kéne lassan szervezni a legfelsőbb bíróság épülete előtt, hogy hoztak egy bírósági végzést hogy zárjon be a gosk...és ők még a bíróságra is szarnak, csinálják tovább mint az igazi tirpákok. Hát milyen ország már ez helló??? :shoot:
De a többi kereskedelmi rádiót is megmogyoróznám már. Nem hiszem el hogy egy nyiregyi konkurens rádiót sem érdekel hogy nincs joguk sugározni. Retro, Sunshine mi van???? be vagytok fenyítve??
 #13210  Szerző: mjoel

Zoey írta:Miért mondja mindenki, hogy rossz az Express ?
Ezt nem mondjuk, hanem sajons ez tény.
 #13201  Szerző: NagyBela

Tényleg? :lol:
 #13198  Szerző: Zoey

Miért mondja mindenki, hogy rossz az Express? Nekem csupán az a gondom vele, hogy newm fogható Miskolcon rendesen, mert Szixón van az antennája. De mondtátok múltkor is, hogy ők is becsapják a hallgatót, és olvassam el annak a fórumát. Ott sem találtam semmit. Mit értettetek tehát ezalatt?
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 222