Reméljük lekapcsolták ezt a szennyet. Lehet robbantani a komcsi-fészket?

a "ssssssssssssssssssssss" hallható online is itten: http://91.120.50.11:9000/goldfm.m3u
Johnny írta:hoztak egy bírósági végzést hogy zárjon be a gosk...és ők még a bíróságra is szarnak, csinálják továbbmondjuk, ha nem voltak ott az ítéletkor, akkor azt ugye ki kell postázni nekik, amit nem vesznek át, megpróbálják újra, satöbbi, ez mind időbe telik. de a lényegen nem változtat. ha ők nem kapcsolják le, akkor majd lekapcsolja helyettük más: pl. nhh, vagy bírósági végrehajtók.
NagyBela írta:Kezdjük az elején nem mindegy, hogy rádiót üzemeltetsz vagy csak szimplán rádió tulajdonos vagy. Sok esetben a második az ami jellemzi a médiák többségét. A rádiónak van egy tulajdonosa és kész. Álltalában ezek a tulajdonosok meg választanak, olyan ebereket a rádió vezetésére akiknek gőze sincs a rádiózásról. A rádió vezetők pedig meg választanak, olyan ebereket akiket mi műsorvezetőknek hívunk. Van egy műsorstruktúra amit annó beigértek az ortt- nek álltalában a rádiók 95% csak beígérte, mert a valóságaban nem is azt csinálja. Ezután a rádió vezetője meg mondja a műsorvezetőnek mit kell csinálnia és azt csinálja. A műsorvezető nem tehet arról, hogy egy rádiót jól, vagy épp nem jól vezetnek, ő csak egy bábú amit a rádió vezetője, úgy mozgat ahogy akar. Az persze más kérdés, hogy az adott műsorvezető alkalmas e a kiválasztott pozicíó betöltésére. Általában minden rádióban van olyan aki nem a mikrofonmögé való de ott van. Ebben az esetben is szerintem a Gold Fm is csak egyoldalú komunikációt folytat. Talán egyedül a kívánság műsor az ami kétírányú, de a többi műsor ténleg csak egyoldalú ők küldik az infót te meg fogadod vagy nem. Azt már mindenki saját maga dönti el. Ellenben egy rádiónak pont arról kellene szólnia, hogy kétírányú a komunikáció, egyedi és valóban a hallgatóért van. A Gold Fm-ből is lehetne egy frapáns helyi rádiót csinálni csak hát ugye amit már említettem vezetőség. Nekem lenne egy két jó ötletem...sivakgabor írta:Amugy szerintem nem a hallgatók tehetnek róla hogy megszünik a gold fm hanem a műsorvezetők szerintem...
Miért mondja mindenki, hogy rossz az Express?Nem rossz, csak viszonylag sokszor elég alapvető hibákat vétenek, és már elég régóta. De úgy tűnik, lesz*rják.
sivakgabor írta:UGY HALLOTTAM EGYES EMBEREKTŐL HOGY Rádió 1 lesz miskolcon is.ennek gyakorlatilag annyi az esélye, mint bármilyen más rádiónak. mivel a frekvenciát majd újrapályáztatják, lehet akár a rádió 1-is, lehet más, hálózatban működő rádió, de akár egy új helyi alakulat is. szóval ma ezt senki sem mondhatja biztosra, nincs eldöntve a dolog.
sivakgabor írta:Amugy szerintem nem a hallgatók tehetnek róla hogy megszünik a gold fm hanem a műsorvezetők szerintem...ők sem, a műsorvezetők csak teszik a dolgukat: műsort vezetnek. mindegyikük csak egy pont a gépezetben, őket nem lehet okolni, sokkal inkább a menedzsmentet, a cégcsoport vezetőségét azért, mert "elfelejtettek" a műsorszolgáltatásért fizetni. egy rádió pénzügyeihez pedig egy egyszerű, mezei műsorvezetőnek nincs sok köze.
mjoel írta:Szerintem teljesen jó egy vidéki rádiónak. De ezt a témát ne itt pls.Zoey írta:Miért mondja mindenki, hogy rossz az Express ?Ezt nem mondjuk, hanem sajons ez tény.
Zoey írta:Miért mondja mindenki, hogy rossz az Express ?Ezt nem mondjuk, hanem sajons ez tény.
sivakgabor írta:Amugy szerintem nem a hallgatók tehetnek róla hogy megszünik a gold fm hanem a műsorvezetők szerintem...Tényleg?