RADIOSITE Fórum

• Politika

#132017  Szerző: djlacee

adminisztrator írta:egyébként ennyiből kódolatlanná válhatna a viasat3-story4-atv-hírtv is szerintem.
ideje lenne már, de "Tiszteletet a kábelszolgáltatóknak"
 #132016  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:a tévés piac januártól amúgy is teljesen át fog alakulni, miután a két legnagyobb tévés szereplő várhatóan borsos árat kér majd a főcsatornáért és nyilvánvalóan csomagban árusítja a kábeladóival. ezáltal rengeteg kisebb szereplő szorulhat ki a kábelszolgáltatóktól.
Igen ám, de az RTL Klub és a TV2 csatornákat 2020-ig kötelező ingyen továbbítani a földfelszíni (DVB-T) platformon. Így maximum annyit tehetnek, hogy a jobb műsoraikat (ha van nekik olyan egyáltalán) átteszik a kábelcsatornáikra.
igen, de a kettő állítólag már nem zárja ki egymást.

a cél úgy tudom, az - a törvényi lehetőség már adott -, hogy a mindig tv-n ingyenes maradjon a tv2-rtl, a kábelesektől meg pénzt kérjen. mint ahogy azt teszi most az euronews is, annyi különbséggel, hogy egy kanyit nem fizet az antenna hungáriának, ezért teszt...

egyébként ennyiből kódolatlanná válhatna a viasat3-story4-atv-hírtv is szerintem.
 #132015  Szerző: markfelt

Pasa írta:
kukac írta:ha te ezt igy meg tudod allapitani, akkor nyilvan mar nagy a tapasztalatod.
Így igaz. Már másfél éve (amikor ideevett téged a fene) kiszúrtam, hogy te erre gerjedsz.
lehet, de nem értem, ezzel mi lenne a gond, ha így lenne... te meg pinát nyalsz. nemiszerv-nemiszerv. :)
 #132014  Szerző: markfelt

asr27 írta:és akkor a jövő évtől még több kereskedelmi rádió fog megszűnni. gratula. :hit:
ezt nem tudom, hogy kalkuláltad ki... magyarázd el légyszi.
 #132010  Szerző: kukac

@Pasa: "Pasa
Re: Politika
Ma, 17:19
kukac írta:
ha te ezt igy meg tudod allapitani, akkor
nyilvan mar nagy a tapasztalatod.
Így igaz. Már másfél éve (amikor ideevett téged
a fene) kiszúrtam, hogy te erre gerjedsz." - erdekes, bennem sajnos nincs ilyen erzek, tudod nekem nincs ebben ilyesfele tapasztalataim, de neked igen, lathatoan sokat gyakorolsz, hiszen mindig ide jarsz szopni! :D sajnos hiaba szurtal ki, mert barmennyire is gerjedsz ram, en a lanyokat szeretem! :troll:
"kukac írta:
Hiaba, a gyakorlat teszi a mestert, aki
sokat jar ide szopni, az elobb utobb
profi lesz benne
Dehogyis, te már akkor profi voltál, amikor
idejöttél partnerre vadászni." - nagyon izgat teged ez a tema, nem csoda, hiszen te vagy a vadasz, aki szopni jar ide! :troll:
mondjuk kettonk kozott az a nagy kulonbseg, hogy engem nem zavar hogy te ezt szereted :DDDD
 #132009  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:a tévés piac januártól amúgy is teljesen át fog alakulni, miután a két legnagyobb tévés szereplő várhatóan borsos árat kér majd a főcsatornáért és nyilvánvalóan csomagban árusítja a kábeladóival. ezáltal rengeteg kisebb szereplő szorulhat ki a kábelszolgáltatóktól.
Igen ám, de az RTL Klub és a TV2 csatornákat 2020-ig kötelező ingyen továbbítani a földfelszíni (DVB-T) platformon. Így maximum annyit tehetnek, hogy a jobb műsoraikat (ha van nekik olyan egyáltalán) átteszik a kábelcsatornáikra.
 #132008  Szerző: Glenn

kukac írta:ha te ezt igy meg tudod allapitani, akkor nyilvan mar nagy a tapasztalatod.
Így igaz. Már másfél éve (amikor ideevett téged a fene) kiszúrtam, hogy te erre gerjedsz.
kukac írta:Hiaba, a gyakorlat teszi a mestert, aki sokat jar ide szopni, az elobb utobb profi lesz benne
Dehogyis, te már akkor profi voltál, amikor idejöttél partnerre vadászni. :hehe: :hehe: :hehe:
 #132005  Szerző: asr27

és akkor a jövő évtől még több kereskedelmi rádió fog megszűnni. gratula. :hit:
 #131999  Szerző: noartist

adminisztrator írta:Kép
és akkor kilenckor megkezdődött a médiaadóról szóló vita..
Eredmény.
 #131998  Szerző: markfelt

Kép
és akkor kilenckor megkezdődött a médiaadóról szóló vita..
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 517