RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#132382  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Horváth Szilárd ma különösen hülye...vagy csak én hallgatom keveset a MusicFM-et? :lol:
Nem újdonság :D Mikor nem? :lol:
 #132329  Szerző: noartist

Horváth Szilárd ma különösen hülye...vagy csak én hallgatom keveset a MusicFM-et? :lol:
 #132194  Szerző: origo20

Én is szeretem.Mivel a Juventus már nem a régi így már azt ritkán halgatom,túl sok a duma és a zenék is furák.
Egyébként ízlések és pofonok.
 #132171  Szerző: oldman

Nem nekem szól ez a rádió, de egységes és ez a lényeg. Tudom kinek szól és mire számíthatok. Pörög és a célközönséget is megszólítja. Néha fárasztóak a műsorvezetők számomra, és hiszem, hogy ennél többre is vevő lenne a hallgató.
PL Szilárd vagyok akinek az apja Béla.
És ez minden konf elején.
38 éves vagyok és jobban elhallgatom, mint a Juventust.
 #132169  Szerző: zenefalo

adminisztrator írta:Kovi02:
1) ez nem így megy
2) nézz utána a dolgoknak, mielőtt megállás nélkül hülyeségeket írsz
3) ez egy szakmai fórum. ne fáraszd a fórum olvasóit azzal, hogy minden témába beletrollkodsz

vegyük ezt utolsó figyelmeztetésnek.
:yes:
 #132139  Szerző: markfelt

Kovi02:
1) ez nem így megy
2) nézz utána a dolgoknak, mielőtt megállás nélkül hülyeségeket írsz
3) ez egy szakmai fórum. ne fáraszd a fórum olvasóit azzal, hogy minden témába beletrollkodsz

vegyük ezt utolsó figyelmeztetésnek.
 #132138  Szerző: Kovi02

Egyébként azt a nagyon jó frekit miért kell erre pazarolni?
Majd az ország nagy részén lesz "tüc-tüc" vagy mire gondoltak ezek??,
Mert majd Dunaföldváron a pékségben ez fog szólni???
A 95,8-at csak adják oda neki,és a 89,5-öt pályáztassák meg újra.....
Bár lehet,a dunaföldvári pékségben nem ez szól,de a soltvadkerti étteremben igen.......
 #132137  Szerző: Kovi02

Én is.
De van Ozone FM
 #132136  Szerző: mlaszlo

samsung írta:A rádió 1 hallgatók is ezt hallgatják,mert sokkal közelebb áll a zenei világukhoz ezek a zenék,mint azok amik a Class-on mennek...és nem fognak azért odatekerni mert nem 1 Katy Perry megy,hanem 1 Tsunami..Főleg hogy nincs is más választásuk ha normális zenéket szeretnének hallgatni és nem agyonjátszott 10 éves zenéket
Ebben egyáltalán nem vagyok biztos, ez a mostani Music FM nagyon messze van az R1-től. A Music FM-en ahogy hallom most zömmel dance zene van, ez inkább Rise FM és Face irány. Egyébként a hallgatottsági adatok nem éppen azt tükrözik, hogy a régi R1 hallgatók tömegesen álltak volna át a Music FM-re. Pl. munka mellett vagy egy irodában nem biztos, hogy napközben dance zene kell.
Számomra túl sok a dance zene napközben, 5-10 percnél tovább nem bírom hallgatni. Ha nincs más lehetőség, akkor inkább kikapcsolom a rádiót.
 #132131  Szerző: Kovi02

Hát,igen,mert így leragadt a mixeknél,és hogy azt kelljen hallgatni egész délután+este,az eléggé idegörlő...
Szóval elmehettek volna az R1 irányába,vagy egy MR2-Class irányba,esetleg egy RiseFM-es irányba....
Ehelyett mindenből egy picit,ainek az lenn az eredménye,hogy ez egy hallgathatatlan szar lett.....
Ráadásul erre kellett pazarolni a 89,5-öt......
  • 1
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 565