noartist írta:Horváth Szilárd ma különösen hülye...vagy csak én hallgatom keveset a MusicFM-et?Nem újdonság

Szerintem.
Klubrádió 92.9 - Civil Rádió 98.0
Klubrádió 92.9 - Civil Rádió 98.0
noartist írta:Horváth Szilárd ma különösen hülye...vagy csak én hallgatom keveset a MusicFM-et?Nem újdonság
adminisztrator írta:Kovi02:
1) ez nem így megy
2) nézz utána a dolgoknak, mielőtt megállás nélkül hülyeségeket írsz
3) ez egy szakmai fórum. ne fáraszd a fórum olvasóit azzal, hogy minden témába beletrollkodsz
vegyük ezt utolsó figyelmeztetésnek.
samsung írta:A rádió 1 hallgatók is ezt hallgatják,mert sokkal közelebb áll a zenei világukhoz ezek a zenék,mint azok amik a Class-on mennek...és nem fognak azért odatekerni mert nem 1 Katy Perry megy,hanem 1 Tsunami..Főleg hogy nincs is más választásuk ha normális zenéket szeretnének hallgatni és nem agyonjátszott 10 éves zenéketEbben egyáltalán nem vagyok biztos, ez a mostani Music FM nagyon messze van az R1-től. A Music FM-en ahogy hallom most zömmel dance zene van, ez inkább Rise FM és Face irány. Egyébként a hallgatottsági adatok nem éppen azt tükrözik, hogy a régi R1 hallgatók tömegesen álltak volna át a Music FM-re. Pl. munka mellett vagy egy irodában nem biztos, hogy napközben dance zene kell.