Tegnap a Start ideje alatt is volt szerencsém belehallgatni a kiskőrösi adásba. Megegyezett a központival, Dunaföldvárhoz képest kb. fél perces csúszással. Érdekes volt viszont, hogy Epres Attila a "97.0 - Kiskőrös" helyett mindig a "103.1 - Győr"-t mondta.
9-kor a helyi adásra váltás kicsit érdekesen sikerült:
https://soundcloud.com/zorro90/keson-kapcsoltak-d
A Kunság Rádió sávjában a szignálok illetve a dalok végén-elején nem mindig vannak átfedések. (Bocsánat, de laikusként a Winamp-os "szaknyelvet" használtam.) A zeneszámokat leginkább elejétől a végéig játsszák le, most hirtelen nem emlékszem olyanra, hogy valamelyik zene intrója és/vagy outrója le lett volna vágva, vagy rábeszélt volna a műsorvezető (Lantos Zita) vagy a station voice. Magyar dalok közül hallottam már itt nem is egy olyat, amelyeket a többi OZONE FM-en nem szoktam, ilyen többek között a Group'N'Swing-től a Retikül, vagy Szécsi Saci és Szécsi Böbe - Born To Fly. De külföldi számok közül is említhetek ilyeneket: pl. Emeli Sandé - Read All About It (part III), Milky Chance - Stolen Dance, Afrojack ft. Spree Wilson - The Spark.