RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#132427  Szerző: Glenn

kukac írta:belehallgattam egy picit, valaki szólhatna a műsorvezetőnek; bármennyire is úgy gondolja hogy jó az angolja, lana del rey-t, nem "léna del réy"-nek ejtik. :)
Pláne, hogy ez egy spanyol eredetű művésznév. :D
 #132425  Szerző: kukac

Kovi02 írta:Nekem tetszik az intró a zenék előtt,meg az új hírbed is.........
A 106,5-ön tapasztaltam 10-15mp-es leállásokat,de eléggé rövid időtartamon belül.
(13:15-től 13:30 ig volt ilyen,de azután rendben volt)
belehallgattam egy picit, valaki szólhatna a műsorvezetőnek; bármennyire is úgy gondolja hogy jó az angolja, lana del rey-t, nem "léna del réy"-nek ejtik. :)
 #132424  Szerző: Kovi02

Nekem tetszik az intró a zenék előtt,meg az új hírbed is.........
A 106,5-ön tapasztaltam 10-15mp-es leállásokat,de eléggé rövid időtartamon belül.
(13:15-től 13:30 ig volt ilyen,de azután rendben volt)
 #132340  Szerző: Dawe1797

És azóta néhány zenének az elején van egy kis intró, mint a Music FM-nél.
 #132325  Szerző: Zorro90

djlacee írta:Jól hallom hogy új hírbed van? :yes:
Bizony, kedden hallottam először (nem hallgatom minden nap az OZONE-t). Nekem az előző elég komolytalannak tűnt, ez az új szerintem jobban illik a hírekhez, ugyanakkor kellően fiatalos, modern hangzású. Az a megoldás különösen tetszik, hogy amikor az elején Epres Attila mondja, hogy "OZONE hírek", utána nem egyből indul az MTI-től kapott hírblokk, hanem csak akkor, amikor a zene "intrójának" vége van. Ilyet eddig még nem hallottam más rádióban. Minden elismerésem!
 #132321  Szerző: djlacee

Jól hallom hogy új hírbed van? :yes:
 #132295  Szerző: Dawe1797

Kovi02 írta:És jut eszembe...
A streamben a feliratok mindig ugyanazok,nem váltanak(Ozone Hírek,Bruno Mars. Treasure és Gym Class Heroes/Adam Levine:Stereo Hearts.
Kicsit engem zavar.
Már bő fél éve így van.
 #132280  Szerző: Kovi02

És jut eszembe...
A streamben a feliratok mindig ugyanazok,nem váltanak(Ozone Hírek,Bruno Mars. Treasure és Gym Class Heroes/Adam Levine:Stereo Hearts.
Kicsit engem zavar.
 #132279  Szerző: Kovi02

Egyébként nekem is volt olyan,az autóban a 106,5 ment,és a mobilon a 97,0 ment..
Akkor kb 1 perces csúszás volt,de én tapasztaltam 3perces különbséget is....
A 103,1 Győr szlogen,ha ment,akkor szerintem a stream ment,csúszással...
 #132278  Szerző: Zorro90

Tegnap a Start ideje alatt is volt szerencsém belehallgatni a kiskőrösi adásba. Megegyezett a központival, Dunaföldvárhoz képest kb. fél perces csúszással. Érdekes volt viszont, hogy Epres Attila a "97.0 - Kiskőrös" helyett mindig a "103.1 - Győr"-t mondta.
9-kor a helyi adásra váltás kicsit érdekesen sikerült: https://soundcloud.com/zorro90/keson-kapcsoltak-d
A Kunság Rádió sávjában a szignálok illetve a dalok végén-elején nem mindig vannak átfedések. (Bocsánat, de laikusként a Winamp-os "szaknyelvet" használtam.) A zeneszámokat leginkább elejétől a végéig játsszák le, most hirtelen nem emlékszem olyanra, hogy valamelyik zene intrója és/vagy outrója le lett volna vágva, vagy rábeszélt volna a műsorvezető (Lantos Zita) vagy a station voice. Magyar dalok közül hallottam már itt nem is egy olyat, amelyeket a többi OZONE FM-en nem szoktam, ilyen többek között a Group'N'Swing-től a Retikül, vagy Szécsi Saci és Szécsi Böbe - Born To Fly. De külföldi számok közül is említhetek ilyeneket: pl. Emeli Sandé - Read All About It (part III), Milky Chance - Stolen Dance, Afrojack ft. Spree Wilson - The Spark.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 108