RADIOSITE Fórum

• Rádió Avas - Miskolc - 98.9 MHz

#17234  Szerző: nyikolaj

Szücsi tipusu?Miért ki van ott?
 #17232  Szerző: Obladioblada

Nem tudom nem beírni ide, hogy mennyire kellett már egy Szücsi típusú ember ebbe a rádióba napi rendszerességgel. Mint egy falat kenyér, de komolyan.

http://www.youtube.com/watch?v=KBfdpCoCVMs
 #13400  Szerző: Obladioblada

Pasa írta:
Attis írta:Ékezetes betűk RDS-ben..
Jó dolog az, csak venni kell hozzá okos vevőt. ;)
Majd akkor fogok új rádióvevő készüléket venni, ha megtörténik a digitális átállás, és akkor is csak azért mert muszáj lesz. Addig tessenek hanyagolni a technikai újításokat. :D
 #13382  Szerző: mjoel

[/quote]
Jó dolog az, csak venni kell hozzá okos vevőt. ;)[/quote]

Hát ha lenne hallgatható rádió nálunk akkor vennék rádió készüléket de mivel nincs így felesleges. Amit meg itt Miskolcon rádiónak neveznek az meg siralom.
Üdv
 #13368  Szerző: Pasa

Attis írta:Ékezetes betűk RDS-ben..
Jó dolog az, csak venni kell hozzá okos vevőt. ;)
 #13351  Szerző: Attis

VidámSrác írta:
bsector írta:Szerintem sok helyen működik a cím kiírás, nem valószínű, hogy az Epert másolnák.
sőt biztosan nem, mert emlékszem itt a fórumon éppen fikázta valaki, hogy az ékezetes betűket is ki akarták íratni, és talán akkor eper még nem is ment. szóval az avas sokkal hamarabb kezdte...
Ékezetes betűk RDS-ben.. Az vidám. Nálunk a Kapos Rádió erőlteti. Érdekes... :lol:
 #13340  Szerző: VidámSrác

bsector írta:Szerintem sok helyen működik a cím kiírás, nem valószínű, hogy az Epert másolnák.
sőt biztosan nem, mert emlékszem itt a fórumon éppen fikázta valaki, hogy az ékezetes betűket is ki akarták íratni, és talán akkor eper még nem is ment. szóval az avas sokkal hamarabb kezdte...
 #13337  Szerző: VidámSrác

tomazo írta:azért nem egyszerü a sztárvendéges sztori sem, mert Reményi Ede már 1989-ban meghalt :D
helyesen a r.e. kamarazenekar volt a vendég. :)
jaja, az is átjött, de a pif-paf... :D :D
 #13235  Szerző: tomazo

mjoel írta:
Ezt jól látod az eper még sehol sem volt, amikor már az avas ment tehát nem kopintásról van szó. A 21 század derekán elvárható minden rádiótól, hogy legyen rds-e. Ha nem is irja ki az aktuális előadót az a minimum, hogy egy-két infót tudason a hallgatóval(rádió név, tels.szám,stb).
üdv
az én rádiómat nagyon összekavarja, mert abc szerint rendezi az adókat. de amugy teljesen igaz, csak egy statisztikai ellenvéleményt fogalmaztam meg.
 #13234  Szerző: mjoel

Ezt jól látod az eper még sehol sem volt, amikor már az avas ment tehát nem kopintásról van szó. A 21 század derekán elvárható minden rádiótól, hogy legyen rds-e. Ha nem is irja ki az aktuális előadót az a minimum, hogy egy-két infót tudason a hallgatóval(rádió név, tels.szám,stb).
üdv
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25