Nem tudom nem beírni ide, hogy mennyire kellett már egy Szücsi típusú ember ebbe a rádióba napi rendszerességgel. Mint egy falat kenyér, de komolyan.
http://www.youtube.com/watch?v=KBfdpCoCVMs
Pasa írta:Majd akkor fogok új rádióvevő készüléket venni, ha megtörténik a digitális átállás, és akkor is csak azért mert muszáj lesz. Addig tessenek hanyagolni a technikai újításokat.Attis írta:Ékezetes betűk RDS-ben..Jó dolog az, csak venni kell hozzá okos vevőt.
VidámSrác írta:Ékezetes betűk RDS-ben.. Az vidám. Nálunk a Kapos Rádió erőlteti. Érdekes...bsector írta:Szerintem sok helyen működik a cím kiírás, nem valószínű, hogy az Epert másolnák.sőt biztosan nem, mert emlékszem itt a fórumon éppen fikázta valaki, hogy az ékezetes betűket is ki akarták íratni, és talán akkor eper még nem is ment. szóval az avas sokkal hamarabb kezdte...
bsector írta:Szerintem sok helyen működik a cím kiírás, nem valószínű, hogy az Epert másolnák.sőt biztosan nem, mert emlékszem itt a fórumon éppen fikázta valaki, hogy az ékezetes betűket is ki akarták íratni, és talán akkor eper még nem is ment. szóval az avas sokkal hamarabb kezdte...
mjoel írta:az én rádiómat nagyon összekavarja, mert abc szerint rendezi az adókat. de amugy teljesen igaz, csak egy statisztikai ellenvéleményt fogalmaztam meg.bsector írta:Szerintem sok helyen működik a cím kiírás, nem valószínű, hogy az Epert másolnák.Ezt jól látod az eper még sehol sem volt, amikor már az avas ment tehát nem kopintásról van szó. A 21 század derekán elvárható minden rádiótól, hogy legyen rds-e. Ha nem is irja ki az aktuális előadót az a minimum, hogy egy-két infót tudason a hallgatóval(rádió név, tels.szám,stb).
üdv
bsector írta:Szerintem sok helyen működik a cím kiírás, nem valószínű, hogy az Epert másolnák.Ezt jól látod az eper még sehol sem volt, amikor már az avas ment tehát nem kopintásról van szó. A 21 század derekán elvárható minden rádiótól, hogy legyen rds-e. Ha nem is irja ki az aktuális előadót az a minimum, hogy egy-két infót tudason a hallgatóval(rádió név, tels.szám,stb).