RADIOSITE Fórum

• Rádió 24 - Dunaújváros - 102.9 MHz

#133855  Szerző: RDS

A facebook szerint telephelyet váltottak! A műsorban, ha jól figyeltem az október 23 teret mondták.
 #133289  Szerző: Roger

Gratulálok!
Reméljük a legjobbakat a továbbiakban is, pl.: hogy lesz frissítés, minden téren...
( ja ismét a stereo tool regi :sealed: )
 #132740  Szerző: Zorro90

Roger írta:De Hagymási Melidna, Juhász Évi, Pataki Tímea akik így beugranak még a korábbi újvárosi rádiós időszakból, igaz nem egy rádiónál voltak. De persze tudjuk, hogy ez nem így működik. Viszont tuti van utánpótlás, csak keresni kell ;)
Hagymási Melindára én is emlékszem, de ott volt még pl. Gazdag Kriszta vagy Audrey.
Utánpótlásért talán nem is kéne messzire menniük, lehet, hogy a fősulin találnának kiugró tehetséget...
 #132738  Szerző: Roger

Hopp~hopp! Rigolyás...elkrtam :S

Vida Tímea volt a högy. De Hagymási Melidna, Juhász Évi, Pataki Tímea akik így beugranak még a korábbi újvárosi rádiós időszakból, igaz nem egy rádiónál voltak. De persze tudjuk, hogy ez nem így működik. Viszont tuti van utánpótlás, csak keresni kell ;)
 #132737  Szerző: kukac

Roger írta:Elviszt kellene leszoktatni a minden bejelentkezéskor többször elmondott: "és természetesen" "na meg persze" kifejezésektől...de lehet én vagyok rigojás ;)
én pedig a 'rigojásra' vagyok rigolyás, de egyébként a fenti jelenség a felkészületlenségre és a monitoring teljes hiányára utal, ami elég nagy probléma egy rádió esetében. ha egy műsorvezető képtelen kiszakadni a paneljei közül (ami előbb utóbb saját magán kívül már mindenki számára feltűnik), az képtelen a megújulásra, egy idő után nem tud újat mondani, unalmas, egysíkú és idegesítő lesz - ergo önmaga válik elkapcsolási faktorrá.
 #132736  Szerző: Zorro90

Roger írta:Már egy ideje hangoztatom, hogy oké a rádió. Egy-két dolgot azonban hozzá tennék! Még mindig hiányolok női műsorvezetőt/vezetőket. Zenék terén oké az irányvonal, de száműzném a "Lola - Álomtánc" és az ehhez hasonlókat....mert az kivágja a biztit...(és ha visszanézhetnék a kívánságműsorban kért dalokat az elmúlt x időszakból...hááát nem igazán kérnek a hallgatók belőle)...Elviszt kellene leszoktatni a minden bejelentkezéskor többször elmondott: "és természetesen" "na meg persze" kifejezésektől...de lehet én vagyok rigojás ;)
Ezek szerint Elvisz szövege nemcsak nekem unalmas... :D
Zeneileg nekem is bizonyos magyar dalokkal van csak problémám. Egyszer egy buszra felszállva kellett pár másodpercet elviselnem pont az Álomtáncból, hát nem volt könnyű... :D
Női műsorvezető pár éve úgy emlékszem, volt... Már akkoriban is hétköznap Elvisz volt reggel, délután a Shaker-ben pedig Meggyesi Gábor, és a kettő között a délelőtti sávot egy kellemes hangú hölgy vezette, a nevét sajnos már meg nem mondom. Felőlem akár őt is visszahozhatnák, ha megoldható...
 #132721  Szerző: Roger

Már egy ideje hangoztatom, hogy oké a rádió. Egy-két dolgot azonban hozzá tennék! Még mindig hiányolok női műsorvezetőt/vezetőket. Zenék terén oké az irányvonal, de száműzném a "Lola - Álomtánc" és az ehhez hasonlókat....mert az kivágja a biztit...(és ha visszanézhetnék a kívánságműsorban kért dalokat az elmúlt x időszakból...hááát nem igazán kérnek a hallgatók belőle)...Elviszt kellene leszoktatni a minden bejelentkezéskor többször elmondott: "és természetesen" "na meg persze" kifejezésektől...de lehet én vagyok rigojás ;)
 #132305  Szerző: RDS

A 102.9 frekvencia pályázat talán már nagyrészt eldőlt, mivel az NMHH oldalán olvasható anyag szerint a Média 1 Reklámügynökség kft pályázata alakilag érvénytelen. A Rádió 24 ajánlata pedig alakilag érvényes.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 22