A facebook szerint telephelyet váltottak! A műsorban, ha jól figyeltem az október 23 teret mondták.

Roger írta:De Hagymási Melidna, Juhász Évi, Pataki Tímea akik így beugranak még a korábbi újvárosi rádiós időszakból, igaz nem egy rádiónál voltak. De persze tudjuk, hogy ez nem így működik. Viszont tuti van utánpótlás, csak keresni kellHagymási Melindára én is emlékszem, de ott volt még pl. Gazdag Kriszta vagy Audrey.
Roger írta:Elviszt kellene leszoktatni a minden bejelentkezéskor többször elmondott: "és természetesen" "na meg persze" kifejezésektől...de lehet én vagyok rigojásén pedig a 'rigojásra' vagyok rigolyás, de egyébként a fenti jelenség a felkészületlenségre és a monitoring teljes hiányára utal, ami elég nagy probléma egy rádió esetében. ha egy műsorvezető képtelen kiszakadni a paneljei közül (ami előbb utóbb saját magán kívül már mindenki számára feltűnik), az képtelen a megújulásra, egy idő után nem tud újat mondani, unalmas, egysíkú és idegesítő lesz - ergo önmaga válik elkapcsolási faktorrá.
Roger írta:Már egy ideje hangoztatom, hogy oké a rádió. Egy-két dolgot azonban hozzá tennék! Még mindig hiányolok női műsorvezetőt/vezetőket. Zenék terén oké az irányvonal, de száműzném a "Lola - Álomtánc" és az ehhez hasonlókat....mert az kivágja a biztit...(és ha visszanézhetnék a kívánságműsorban kért dalokat az elmúlt x időszakból...hááát nem igazán kérnek a hallgatók belőle)...Elviszt kellene leszoktatni a minden bejelentkezéskor többször elmondott: "és természetesen" "na meg persze" kifejezésektől...de lehet én vagyok rigojásEzek szerint Elvisz szövege nemcsak nekem unalmas...