LuciFerko írta:Nem, az amiről beszélek az VHF3-on volt, nem sokkal az O12 alatt.Bocs, félreértettem. Igen, az ugyanaz az adó volt, a szlovén 1-est sugározta Pohorje csúcsról a CCIR 11-esen.
LuciFerko írta:Nem, az amiről beszélek az VHF3-on volt, nem sokkal az O12 alatt.Bocs, félreértettem. Igen, az ugyanaz az adó volt, a szlovén 1-est sugározta Pohorje csúcsról a CCIR 11-esen.
Pasa írta:Igen, az a CCIR 3-as csati volt, ha jól emlékszem, és - talán - Kum nevű település melletti hegyen volt.Nem, az amiről beszélek az VHF3-on volt, nem sokkal az O12 alatt.
(25-30 éve fejből vágtam a környező országok határmenti adóinak adatait. Régi szép analóg DX-es idők)
Pasa írta:Ennyit számít a jó hibajavítás, és ezt szúrtuk el itthon a MinDig TV-nél.Az Mezőkomáromban rokonomnál nagylepkével állandó vétel volt! Igaz alapesetben fekete-fehérben. VHF3-on is jött az M1 alatt valamennyivel, de ott csak reggel.![]()
Amúgy a 27-esen analógban is jövögetett a Balatonnál a szlovén tévé annak idején. Jó magasan van az az adó.
Pasa írta:Szerintem esélytelen, nagyon kevés a nyeresége. Még az analóghoz sem lett volna elég. Gondolom Fehérváron próbálnád.http://antennak.hu/index.php?kat=15&id=880