RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#133248  Szerző: Glenn

LuciFerko írta:Nem, az amiről beszélek az VHF3-on volt, nem sokkal az O12 alatt.
Bocs, félreértettem. Igen, az ugyanaz az adó volt, a szlovén 1-est sugározta Pohorje csúcsról a CCIR 11-esen.

Kép
 #133247  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Igen, az a CCIR 3-as csati volt, ha jól emlékszem, és - talán - Kum nevű település melletti hegyen volt.
(25-30 éve fejből vágtam a környező országok határmenti adóinak adatait. Régi szép analóg DX-es idők)
Nem, az amiről beszélek az VHF3-on volt, nem sokkal az O12 alatt.
 #133242  Szerző: Glenn

Igen, az a CCIR 3-as csati volt, ha jól emlékszem, és - talán - Kum nevű település melletti hegyen volt.
(25-30 éve fejből vágtam a környező országok határmenti adóinak adatait. Régi szép analóg DX-es idők)
 #133241  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Ennyit számít a jó hibajavítás, és ezt szúrtuk el itthon a MinDig TV-nél. :x
Amúgy a 27-esen analógban is jövögetett a Balatonnál a szlovén tévé annak idején. Jó magasan van az az adó. :yes:
Az Mezőkomáromban rokonomnál nagylepkével állandó vétel volt! Igaz alapesetben fekete-fehérben. VHF3-on is jött az M1 alatt valamennyivel, de ott csak reggel.
 #133237  Szerző: noartist

Vélemények erről az antennáról? Szentestől egy köpésre (Kunszentmárton) szerintem bőven elég. :) És még FM-re is jó lenne.
 #133231  Szerző: Glenn

Ennyit számít a jó hibajavítás, és ezt szúrtuk el itthon a MinDig TV-nél. :x
Amúgy a 27-esen analógban is jövögetett a Balatonnál a szlovén tévé annak idején. Jó magasan van az az adó. :yes:
 #133222  Szerző: LuciFerko

Szlovén adás vétele a 27-esen kis lepkével
Kép
 #133173  Szerző: Glenn

Minimális esélyed lehet. Szerintem próbáld meg a régi jól bevált módszert, valahonnan szerezz egy nagylepkét. Ha csak valamennyi jelet észlelsz vele, akkor érdemes komoly antennát és kiszajú erősítőt feltenni.
 #133165  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Szerintem esélytelen, nagyon kevés a nyeresége. Még az analóghoz sem lett volna elég. Gondolom Fehérváron próbálnád.
http://antennak.hu/index.php?kat=15&id=880

és ez? Ezt még fel tudnám kulturáltan tenni.
 #133143  Szerző: LuciFerko

Hááááát lehet felejtős lesz...
Kép

Kép

Kép

Egyedül Selmecbánya esélyes valamennyire.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 203