admin írta:https://www.youtube.com/watch?v=uOq0Cfi ... e=youtu.be
hát én BESZAROK a röhögéstől
A tartalmát sajnos nem tudom megítélni (igaz, vagy sem, vagy csak félig igaz), de magáról a videóról véleményt tudok formálni.
Az ötlet jó, de a megvalósítás félre sikeredett. A szereplő politikusokon egy árva pozitív jel sincs. (és valóban vannak benne vicces jelenetek...mint pl.: a mezőn viccesen járni, vagy a kamerák előtt tátott szájjal elballagni) Mindegyik komolyan és lehangoltan néz. Ráadásul a hossza sem okés, túl hosszú. Ezzel nem tudják meggyőzni azt, aki még nem döntött. A zenéről nem is beszélve, az inkább olyan nyomasztóan monoton. Valami szöveget is vártam volna, ami megtöri és információt ad a választó számára.
De csak, hogy a tartalomról is írja valamit (a videó alapján ez jön le):
Fejlesztéseik
Várhegyi Széplátó (Ott a mobiladó a tetején, így könnyen el tudom képzelni, hogy valamelyik mobilszolgáltató emelte, vagy újította fel és a politikusok csak az igen szavazataikkal és a zsebre tett pénzükkel járultak hozzá a megvalósításhoz).
Szabadtéri színpad (egy ilyenre szüksége van egy balatoni községnek, alapvető elvárás és nem is lehet drága a kivitelezése).
A Bacsák teret gondolom felújították, mert a járdán és a táblán nem úgy néz ki, mintha újonnan épült volna.
A gimnázium laborjánál jól mutat a gimnázium konyhája felirat (vagy ez labor és konyha együtt??).
Érdekes, hogy a műfüves pályáról alig van vágókép......
Rendelőintézet (semmitmondó képsorok), de ugyan ez a parkolóra is.
Játszótér...na de hol vannak a gyerekek? (na meg a játszótér?)
Csisztai út, ami egy járda???
LG FFH-286, Iskra FM 50, Iskra Dab-5, AMS APL-102, LG 24MS53, Inglar TV-4591F, AMS APL-109, 0,8W + Astra 19,2, Amiko Premium D-401 DiSEqC 2.0, Astrometa DVB-T/T2/C FM+DAB (R828D) Realtek DTV (R820T2)