RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#134458  Szerző: asr27

djlacee írta:de ez a katyvasz csak nekünk tetszik, a nagyközönségnek annyira nem
Én ebben nem lennék olyan biztos. elég csak visszanézni a facebook oldalukon a hallgatók bejegyzéseit, vagy a betelefonálók is ellentmondanak az állításodnak.
Gyakran kérik kívánságműsorban is a keményebb Dance-House zenéket. A hallgatottsági adatok sem azt mutatják, hogy annyira nem tetszene a "nagyközönségnek".
Mivel a B.P-i kereskedelmi frekiket b@szik pályáztatni a hatóság, így nincs arra esély, hogy ha a Music FM esetleg átszervezi a zenei stílust idősebb korosztály számára, akkor a fiatal korosztálynak indul egy Dance rádió (vagy akár CHR).
Egyébként szerintem a Class eléggé CHR.
 #134457  Szerző: Ivoa

Bocsi hallhatóan nagyon boldog volt a reggeli műsorban :) Szerintem jó csapat lesz ez, lesz benne karakteres nő és fiatalosság is. Én eredetileg a Bencét is meredeknek tartottam, de ő is eléggé belerázódott idővel.
 #134456  Szerző: djlacee

Egy sima CHR rádióra lenne szükség Budapesten, ha az megvan, lehet már dance is, de ez a katyvasz csak nekünk tetszik, a nagyközönségnek annyira nem
 #134455  Szerző: asr27

Szerintem meg rohadtul nincs szükség még egy 30-50-es korosztályt megcélzó rádióra! A Music FM maradjon csak a fiataloknak, úgysincs más fiatalos FM rádió a fővárosban. :x Bochi meg szokja csak a Dance-t, nem kell ide a gagyi Pop! 8-)
 #134454  Szerző: molnarb

Mondjuk volt pár fura dolog... pl. a 10 órás hírek negyed 11kor tudott elindulni. Elhiszem, hogy első nap meg ilyenek, de ennyire eltérni azért meredek nem? Illetve ha jól vettem ki, van egy rovat, a BónuszTrack a műsor végén, ahol Bockor választ egy búcsúdalt. Ez ma Lenny Kravitz-től a The Chamber volt, ami mondjuk "topsláger", de valahogy rettentő furán szólt ez a Music FM-en. Nem hiszem, hogy az ilyen kilengések jót tesznek a rádiónak, persze ha szélesíteni akarják a célcsoportot arra jó, mert meggyőződésem, hogy mostantól (ha csak reggelre is) olyanok is hallgatják a Music FM-et, akik a falra másztak tőle, de semmiképp sem tartoztak a rendszeres hallgatók közé.
 #134453  Szerző: Wolfman

Valaki felvette a ma reggeli adást?
 #134452  Szerző: zenefalo

Ebből is látszik,hogy Bochival nagyot durrantottak,ekkora hallgatottságra nem számítottak! Gondolom,hogy a Morning show hallgatói kicsit megcsappanhattak,de ez saját véleményem!
 #134451  Szerző: szabogabor10

Jó volt újra Bochit hallani. Azért Voga még simán elférne. Remélem idővel több Bumerángos elemet / játékot is be tudnak majd hozni.
 #134449  Szerző: asr27

Annyira túlterhelt az online adásuk, hogy képtelenség rákapcsolódni, illetve, ha nagy nehezen sikerül is, annyira szaggat az adás, hogy élvezhetetlen.
Szerk: Levették a minőséget 192kb/s-ről 128kb/s-ra! Remélem nem marad így, mert zavaróan rosszabb lett a minőség! :(
 #134351  Szerző: djmarco

Nem akarok megmondó ember lenni, a válaszokat a kérdésre úgy is az élet fogja megválaszolni de egy ki tippelésbe belemennék.
István Dani és Bockor Gábor szerintem jól működnek együtt, kérdés az hogy ez a hallgatók felé is működni fog e vagy csak ők fogják élvezni a közös munkát.
Bochkor egy két kedvenc számát leszámítva eléggé szart a zenékre, inkább a Bochi által hozott hallgatók zenéhez való viszonyulása lesz kérdés, de nem hinném hogy a rádió váltana zenei irányzatot, max a reggeli sávban csak a népszerűbb, lightosabb zenék mennének rotációba (kevesebb Martin Garrix, több Pharell Williams)
Én úgy gondolom hogy bocsit kapitánynak szerződtették nem másodpilótának, úgyhogy akár azt is el tudom képzelni hogy október elsején is már ő köszön be. Inkább a kérdés az lesz hogy tud az 5 perces megszólalásokhoz igazodni, de szerintem van ő olyan profi.
Petra szerintem fogja bírni a tempót nem lesz ezzel gond, viszont én sokkal jobban el tudnám képzeli a szintén a Music fm-nél dolgozó Valkó Esztert erre a posztra. A játékokban/rovatokban szerintem a bumerángos már kissé elfáradt, meg gondolom jogilag is macerásabb, viszont a mostani rovatok között is van sok elég gyenge.
Persze ezek csak feltételezések, novemberben okosabbak leszünk.

gyattis írta:Most már tény, hogy Bochi mikrofon mögé ül. Izgalmas kísérletnek tartom, az alábbiakat mindenképpen jó lesz megfigyelni:

- Bochkor-István D. korban kb. ugyanott van, mint annó Boros-Bochkor volt a legelején. Vajon kettejük között is kialakul-e egy hasonló, emberek figyelmét felkeltő "kémia"?
- Egy erős, meghatározó "A" műsorvezető, át tud-e ülni "B" pozícióba, vagy kiharcolja magának az "A"-t? (jelenleg István D. volt az "A" Istenes B. pedig a "B")
- A lány műsorvezető, hogy bírja majd Bochi tempóját? (a Cappuccinoban sok lány mv. hagyta ott a műsort)
- Túl tud-e lépni Bochi a bevált Bumerángos elemeken - és az új műsorban új irány felé haladni - vagy visszahozza a régi tematikát, mert abban hisz, azt tartja jónak?
- Lesz-e "másodvirágzás", konkurencia harccal?
- És amit már korábban mások is feszegettek: bele tud-e feküdni a rádió profiljába, hoz-e hallgatókat vagy visz?

Szerintem izgalmas kísérlet ez - a rádióhallgatók szemszögéből - és merész lépés - a rádió menedzsmentjének részéről. Bevallom, én drukkolok!
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 565