Nem akarok megmondó ember lenni, a válaszokat a kérdésre úgy is az élet fogja megválaszolni de egy ki tippelésbe belemennék.
István Dani és Bockor Gábor szerintem jól működnek együtt, kérdés az hogy ez a hallgatók felé is működni fog e vagy csak ők fogják élvezni a közös munkát.
Bochkor egy két kedvenc számát leszámítva eléggé szart a zenékre, inkább a Bochi által hozott hallgatók zenéhez való viszonyulása lesz kérdés, de nem hinném hogy a rádió váltana zenei irányzatot, max a reggeli sávban csak a népszerűbb, lightosabb zenék mennének rotációba (kevesebb Martin Garrix, több Pharell Williams)
Én úgy gondolom hogy bocsit kapitánynak szerződtették nem másodpilótának, úgyhogy akár azt is el tudom képzelni hogy október elsején is már ő köszön be. Inkább a kérdés az lesz hogy tud az 5 perces megszólalásokhoz igazodni, de szerintem van ő olyan profi.
Petra szerintem fogja bírni a tempót nem lesz ezzel gond, viszont én sokkal jobban el tudnám képzeli a szintén a Music fm-nél dolgozó Valkó Esztert erre a posztra. A játékokban/rovatokban szerintem a bumerángos már kissé elfáradt, meg gondolom jogilag is macerásabb, viszont a mostani rovatok között is van sok elég gyenge.
Persze ezek csak feltételezések, novemberben okosabbak leszünk.
gyattis írta:Most már tény, hogy Bochi mikrofon mögé ül. Izgalmas kísérletnek tartom, az alábbiakat mindenképpen jó lesz megfigyelni:
- Bochkor-István D. korban kb. ugyanott van, mint annó Boros-Bochkor volt a legelején. Vajon kettejük között is kialakul-e egy hasonló, emberek figyelmét felkeltő "kémia"?
- Egy erős, meghatározó "A" műsorvezető, át tud-e ülni "B" pozícióba, vagy kiharcolja magának az "A"-t? (jelenleg István D. volt az "A" Istenes B. pedig a "B")
- A lány műsorvezető, hogy bírja majd Bochi tempóját? (a Cappuccinoban sok lány mv. hagyta ott a műsort)
- Túl tud-e lépni Bochi a bevált Bumerángos elemeken - és az új műsorban új irány felé haladni - vagy visszahozza a régi tematikát, mert abban hisz, azt tartja jónak?
- Lesz-e "másodvirágzás", konkurencia harccal?
- És amit már korábban mások is feszegettek: bele tud-e feküdni a rádió profiljába, hoz-e hallgatókat vagy visz?
Szerintem izgalmas kísérlet ez - a rádióhallgatók szemszögéből - és merész lépés - a rádió menedzsmentjének részéről. Bevallom, én drukkolok!